Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 dec 2020 - Anul XXV, nr. 306 (7611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decalare

Vaccinarea anti-Covid s-a amânat pentru 4 ianuarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vaccinările anti-Covid planificate pentru zilele de 31 decembrie și primele trei zile din ianuarie au fost amânate pentru 4 ianuarie 2021. Coordonatorul programului de vaccinare anti-Covid din partea DSP Suceava, dr. Dana Costea, a declarat, marți, că majoritatea județelor au hotărât să înceapă pe 4 ianuarie pentru că altfel exista riscul ca pe 31 decembrie să nu vină nimeni. Potrivit medicului, pentru 1 ianuarie nu s-a înscris nimeni.

De asemenea, programarea electronică va începe abia din 30 decembrie și până la acest moment încă nu se știe dacă vaccinurile vor fi livrate cu mașina frigorifică sau în centre vor ajunge la timp lăzile izoterme omologate.

„Vom începe vaccinarea în toate cele 9 centre din județ pe 4 ianuarie. Am cerut colegiilor să facă liste cu medici din sistemul public, privat, farmaciști și stomatologi care doresc să se vaccineze”, a spus dr. Dana Costea.

Cele 9 centre de vaccinare sunt organizate în spitalele Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului și Siret, la centrul MApN Vatra Dornei și MAI Suceava. Vaccinul utilizat este Comirnaty, produs de Pfizer-BioNTech, utilizat în toate statele UE, SUA și Israel. În România, primii imunizați sunt angajații din sistemul de sănătate. La Suceava, în etapa „simbolică” s-au vaccinat 250 de cadre medicale de la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dar numărul celor care s-au înscris pentru imunizare este mai mare, de 430 de persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaccinarea anti-Covid s-a amânat pentru 4 ianuarie.
 Vizualizări articol: 1452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaccinarea anti-Covid s-a amânat pentru 4 ianuarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei