Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2020 - Anul XXV, nr. 287 (7592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violență domestică

Și-a agresat soția și fiica și s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Protagonistul mai multor scandaluri produse la domiciliu, în care și-a descărcat nervii pe soție și pe fiica de 21 de ani, i-a făcut pe polițiști să-l salte și să-l interneze într-un spital de psihiatrie. Pe numele său a fost emis și un ordin de protecție provizoriu, până la emiterea unuia definitiv de către instanța de judecată.

Sesizarea care i-a adus pe polițiști la domiciliul familiei din comuna Comănești a fost făcută de soția bărbatului joi seara, când femeia a povestit că soțul său face scandal acasă. La locuința familiei au fost găsite soția și fiica, speriate, care au povestit că bărbatul este violent, sparge lucruri prin casă și se afla atunci în curte. Întrucât acesta era violent, a fost încătușat de polițiști și transportat cu o ambulanță la Secția de Neuropsihiatrie Burdujeni din Suceava. 

Femeia le-a declarat polițiștilor că în cursul dimineții de 1 decembrie, în jurul orei 05.00, bărbatul a început să provoace scandal, după ce cu o zi înainte intrase în conflict cu familia. El a plecat la părinții femeii, iar când a revenit acasă trei ore mai târziu, a început să provoace din nou scandal și a lovit-o cu palma peste față. În acel moment a intervenit între cei doi fiica lor, fiind strânsă cu putere de brațul stâng de către tatăl său și îmbrâncită.

Celor două victime ale violenței domestice le-a fost pus la dispoziție formularul de evaluare a riscului, în urma căruia a rezultat faptul că există risc iminent pentru viața și integritatea acestora, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecție provizorie. În același timp, pe numele bărbatului agresiv a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie”, „amenințare” și „distrugere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a agresat soția și fiica și s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu.
 Vizualizări articol: 1672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Și-a agresat soția și fiica și s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei