Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2020 - Anul XXV, nr. 287 (7592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosare penale

Depistat cu cartușe asupra lui la spital, după ce a fost rănit într-un accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care a provocat un accident cu mopedul pe care îl conducea este cercetat penal pentru comiterea mai multor infracțiuni, după ce a fost acuzat în primă fază de ”vătămare corporală din culpă”. În afara traumatismelor pe care le-au suferit în accident atât el cât și pasagera aflată pe moped, la spital a fost diagnosticat cu etilism acut și i s-au prelevat probe de sânge care urmează a stabili alcoolemia cu care conducea vehiculul. De parcă nu ar fi fost de ajuns, personalul medical din spital a găsit asupra bărbatului mai multe cartușe letale, polițiștii demarând o anchetă și în legătură cu deținerea fără drept a muniției.

 

Un accident grav cu două victime, după ce a pătruns pe contrasens într-un autoturism

Accidentul în care a fost implicat Gheorghe P., de 40 de ani, din Fălticeni, s-a petrecut joi dimineață, în zona comunei Bunești. Circulând pe un moped și având drept pasageră o femeie pe locul din spate, la un moment dat bărbatul a pierdut controlul vehiculului și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din comuna Pătrăuți. După impact, cele două victime de pe moped au beneficiat de primul ajutor acordat la fața locului de doi ofițeri ISU, aflați și ei în trafic, care au solicitat și intervenția echipajelor medicale ale ambulanțelor.

Conducătorul mopedului a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu ”traumatism cranio-cerebral și etilism acut”, în timp ce femeia a ajuns și ea la spital cu un ”traumatism cranio-cerebral și o contuzie toraco-abdominală”. Bărbatului aflat în stare destul de gravă i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru ”vătămare corporală din culpă”.

       

Muniție găsită asupra bărbatului în timpul acordării îngrijirilor medicale

În timpul acordării îngrijirilor medicale, personalul din cadrul Unității de Primire Urgențe a găsit asupra bărbatului mai multe elemente de muniție, fiind anunțați polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din IPJ Suceava. Echipajul de poliție deplasat la spital a preluat astfel de la cadrele medicale 8 cartușe nepercutate letale și alte două tuburi de la același tip de cartuș, toate de calibrul 9 mm. Întreaga cantitate de muniție a fost identificată asupra victimei, care din cauza leziunilor suferite a necesitat o intervenție chirurgicală urgentă.  

Polițiștii au efectuat verificări în baza de date, constatând că bărbatul nu figurează ca deținător legal de permis de port armă. Verificările ulterioare au stabilit faptul că bărbatul de 40 de ani locuiește fără forme legale la o stână din comuna Bosanci, locul unde un echipaj de poliție a descins în aceeași zi și a verificat întreg perimetrul stânei, fără a identifica alte bunuri de aceeași natură. Întreaga cantitate de muniție a fost ridicată și indisponibilizată, iar pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.Polițiștii urmează a lua în continuare măsurile care se impun, fiind așteptate și rezultatele alcoolemiei bărbatului în timpul producerii accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Depistat cu cartușe asupra lui la spital, după ce a fost rănit într-un accident.
 Vizualizări articol: 1640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Depistat cu cartușe asupra lui la spital, după ce a fost rănit într-un accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei