Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2020 - Anul XXV, nr. 287 (7592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: PSD a câștigat aceste alegeri, iar Klaus Werner Iohannis este nevoit să accepte nominalizarea noastră de premier

Duminică, 6 Decembrie 2020 (22:45:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, imediat după închiderea urnelor, că PSD a câștigat aceste alegeri parlamentare, iar președintele României, Klaus Iohannis, este nevoit să accepte nominalizarea de premier a social-democraților. „Contrar sondajelor de până acum, PSD a câștigat aceste alegeri. Sperăm să mai creștem. Iar conform constituției, domnul Klaus Werner Iohannis este nevoit să accepte nominalizarea noastră. Vom face o majoritate”, a spus Ioan Stan. 
El a adăugat că PSD va discuta cu toate partidele care vor intra în Parlamentul României pentru formarea acestei majorități, cu excepția PNL. „Mulțumim sucevenilor care au venit la vot, deși vremea a fost potrivnică. Așteptăm și rezultatele din secțiile de votare să vedem la nivelul județului care sunt rezultatele, dar am siguranța că vom câștiga. Și într-adevăr împreună cu colegii noștri vom încerca să facem ceea ce am promis în această campanie”, a declarat duminică seara Ioan Stan. 
La rândul său, deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a spus că primele rezultate ale sondajelor de opinie au arătat că românii au încredere în PSD. „Ce ne spune această primă evaluare este aceea că românii au încrede în PSD și știu cu toții că suntem singurul partid care știm să guvernăm și știm să facem lucrurile bine. Din acest motiv marea majoritate ne-a votat pe noi”, a precizat Bejinariu. 
Nu în ultimul rând, fostul prefect Mirela Adomnicăi, candidatul de pe locul al doilea pe lista PSD Suceava pentru Camera Deputaților, a ținut să le mulțumească sucevenilor pentru încrederea acordată candidaților PSD la alegerile parlamentare. Ea a spus că dacă PSD va avea o majoritate parlamentară va implementa programul de guvernare prezentat în campania electorală. 
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: PSD a câștigat aceste alegeri, iar Klaus Werner Iohannis este nevoit să accepte nominalizarea noastră de premier.
 Vizualizări articol: 2457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Stan: PSD a câștigat aceste alegeri, iar Klaus Werner Iohannis este nevoit să accepte nominalizarea noastră de premier1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei