Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2020 - Anul XXV, nr. 284 (7589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Puppa Kids Suceava, magazinul copilului tău!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hăinuțe deosebite, încălțăminte ortopedică de piele, accesorii pentru camera copilului, pe toate le găsiți la Puppa Kids Suceava, un magazin unic, care oferă produse de calitate și exclusiviste, dar și servicii de consultanță pe măsură, în alegerea produselor de care aveți nevoie.

Puppa Kids este o mică afacere de familie, de care se ocupă un tânăr cuplu sucevean, și care a pornit din dorința de a oferi părinților și viitorilor părinți servicii și produse de înaltă calitate.

Proaspeți părinți chiar ei, Simona și Paul, fondatorii Puppa Kids, și-au dat seama că este o mare nevoie de lucruri bune pentru micuții aduși pe lume, dar și de servicii la standarde ridicatecând vine vorba de alegerea produselor.

Tinerii părinți s-au documentat, au participat la târguri cu renume în domeniu și au ales chiar ei toate produsele pe care astăzi le vedeți la Puppa Kids.

Calitatea materialelor și modelele unice și originale își spun cuvântul prin faptul că această mică afacere, la început de drum, are deja aprecierea mămicilor și viitorilor părinți și bunici din întreaga țară care au achiziționat produsele comercializate de ei.

 

Pasiune, implicare, calitate

La Puppa Kids Suceava găsiți un întreg univers dedicat copiilor. Magazinul vă oferă hăinuțe deosebite pentru copii și bebeluși, încălțăminte ortopedică de piele (handmade), diverse accesorii, jucării, toate la o calitate deosebită și prețuri echitabile.

Reprezentanții acestui magazin, aflat pe str. Ana Ipătescu, Nr. 10, în diagonală cu Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, își dedică toată pasiunea și atenția pentru ca cei mici să se bucure de tot confortul produselor realizate special pentru ei. Mămicile care trec pragul acestui magazin au numeroase opțiuni în ceea ce privește hainele pentru bebeluși, lenjerii de pătuț, păturele, perne speciale pentru alăptat și speciale pentru bebeluși. În plus, aici li se asigură și un raport excelent între calitatea produselor și prețurile practicate. Magazinul Puppa Kids se dovedește partenerul ideal al viitoarelor mămici și părinților în fiecare etapă a copilăriei micuților lor. Astfel, în acest magazin cochet găsiți de la hăinuțe pentru bebeluși, pernuțe și lenjerii de pat pentru copii, jucării deosebite și încălțăminte numai din piele – profilactica (special creată pentru a se deprinde un mers corect), într-o gamă diversificată.

 

Calitate, diversitate

Din discuțiile pe care le-am avut cu Simona, cea care se ocupă personal de toți clienții magazinului, atât online (http://www.puppa.ro/,  tel. 0746 210 002, office@puppa.ro), cât și la cel din Suceava (program: de luni până vineri: 10.30 – 18:00, sâmbătă: 11.30 - 15:00, duminică: închis), și pe care o puteți cunoaște atunci când veți păși în magazin, am aflat că, în principal, calitatea produselor este criteriul de care trebuie ținut cont atunci când achiziționezi lucrurile esențiale pentru copil, iar această calitate se regăsește în produsele oferite de Puppa Kids.

Este important că mămicile găsesc în acest magazin nu doar hăinuțe pentru bebeluși, ci și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru categorii mai mari de vârstă. De altfel, rafturile magazinului vă întâmpină cu o colecție de produse pentru diferite stagii de creștere, astfel încât copilul să se bucure din plin de fiecare etapă a copilăriei sale. Indiferent de anotimp sau de sumele de bani de care dispuneți, merită să intrați în acest magazin pentru a face cele mai bune alegeri pentru copilul dumneavoastră sau pentru a face un cadou unui alt copil. În acest magazin, diversificat prin calitatea materialelor produselor, puteți oricând să vă întoarceți în „lumea copilăriei”. „Senzația catifelată și delicată a papuceilor Vanuba este absolut incomparabilă. Piciorușele copiilor au nevoie de cea mai stabilă și sigură protecție pentru zilele dedicate plimbărilor în aer liber. Ghetele din piele naturală pentru băieței vă așteaptă.Păturica din lână merino London Twist este extrem de moale, catifelată și călduroasă, ideală pentru aceste temperaturi nu prea prietenoase. Botoșeii din piele naturală KiKo sunt absolut adorabili. Noul model de sac pentru cărucior ASPEN Winterproof BABY este o opțiune confortabilă pentru plimbări de toamnă și iarnă. Și colecția La Millou propune mămicilor un concept extraordinar, diversificat prin calitatea materialelor și design”, este mesajul transmis de Simona și Paul către mămici, către toți părinții care doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puppa Kids Suceava, magazinul copilului tău!.
 Vizualizări articol: 2487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Puppa Kids Suceava, magazinul copilului tău!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei