Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2020 - Anul XXV, nr. 284 (7589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Locuințe afectate

Două incendii au făcut pagube mari, la Zvoriștea şi Crucea, luni seara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un prim incendiu a fost înregistrat înainte de ora 18.00, când polițiștii și pompierii au fost anunțați despre izbucnirea lui la locuința unei familii din satul Buda al comunei Zvoriștea. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri din cadrul ISU Suceava și două echipaje de pompieri voluntari din cadrul Primăriei Zvoriștea, incendiul fiind lichidat după circa trei ore de luptă cu flăcările. În urma incendiului au ars acoperișul din material lemnos al unei case și al unei anexe lipite de prima construcție, în suprafață de circa 150 metri pătrați, corpuri de mobilier, articole de îmbrăcăminte și uz casnic. 

Cercetările au stabilit că în acea după-amiază, în jurul orei 17.30, aflându-se în casă, proprietarul în vârstă de 44 ani a auzit zgomote în podul casei, după care a sesizat fum în locuință. A ieșit din casă și a văzut că în pod a izbucnit un incendiu. Focul s-a extins apoi cu repeziciune la acoperișul celor două imobile.

Pompierii militari din cadrul ISU Suceava au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului aprinderea coșului de fum neprotejat. În urma incendiului au fost înregistrate pagube materiale de circa 15.000 de lei.

La câteva minute după ora 18.00, pompierii și polițiștii din municipiul Vatra Dornei au fost anunțați despre faptul că o casă din satul Cojoci al comunei Crucea a luat foc. Imobilul aparține unei femei de 42 de ani și este construit din material lemnos, compus dintr-un singur nivel, două camere și un hol, în urma incendiului fiind distrus în totalitate acoperișul din draniță și azbociment, precum şi parțial partea superioară a imobilului. Incendiul a fost localizat și lichidat de către lucrători din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei și lucrătorii din cadrul Serviciului Voluntariat pentru Situații de Urgență Crucea.

Valoarea prejudiciului creat în urma producerii incendiului a fost estimată la 50.000 de lei, imobilul în cauză nefiind asigurat pentru pagube. În același timp pompierii au stabilit că focul a izbucnit din cauza coșului de fum înfundat. Din fericire nu au fost înregistrate victime omenești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două incendii au făcut pagube mari, la Zvoriștea şi Crucea, luni seara.
 Vizualizări articol: 1083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două incendii au făcut pagube mari, la Zvoriștea şi Crucea, luni seara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei