Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2020 - Anul XXV, nr. 284 (7589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ion Lungu îndeamnă populația să meargă la vot și să aleagă pentru binele Sucevei

Miercuri, 2 Decembrie 2020 (18:57:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut apel la suceveni să meargă la vot și să aleagă pentru binele municipiului, venind și cu o serie de argumente.

“Dragi suceveni, vă rog să veniți la vot! Vă mulțumesc că m-ați votat pe 27 septembrie și vă rog să votați în continuare reprezentanții Partidului Național Liberal, pentru a putea fi sprijinit de Guvern. Suntem interesați să avem un Guvern de aceeași culoare politică, să ajute Primăria Suceava în proiectele mari pe care le are pe linie de finanțări europene, dar și finanțări interne.

Avem o șansă aproape unică să avem decidenții de aceeași culoare politică, pornind de la Bruxelles, unde PNL este afiliat la PPE, la președintele României, Klaus Iohannis, care a reprezentat acest partid, de la prim-ministrul Ludovic Orban, care are un respect deosebit pentru Suceava, atât pentru județ, cât și pentru municipiu – numai anul acesta a fost de cinci ori aici, la președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, până la primarul Sucevei, care este tot PNL.

Avem o șansă unică să realizăm lucruri bune în orașul nostru, mă bazez pe sprijinul dvs. și vă rog să mă ajutați să dați un vot pe 6 decembrie pentru candidații PNL. Vă mulțumesc!”, a spus Ion Lungu.

Edilul sucevean i-a asigurat pe cetățeni că s-au făcut toate eforturile necesare pentru ca alegerile să se desfășoare în condiții de siguranță pentru toți participanții, atât alegătorii, cât și membrii secțiilor de votare, la fel ca la alegerile din 27 septembrie.

Pe 6 decembrie românii sunt așteptați la urne să-i aleagă pe deputații și senatorii din Parlamentul României pentru următorii patru ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu îndeamnă populația să meargă la vot și să aleagă pentru binele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ion Lungu îndeamnă populația să meargă la vot și să aleagă pentru binele Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei