Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2020 - Anul XXV, nr. 284 (7589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Primăria Vatra Dornei implementează un proiect european pentru simplificarea procedurilor administrative

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Vatra Dornei implementează un proiect european pentru simplificarea procedurilor administrative în acest municipiu. Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a arătat că proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, valoarea totală fiind de aproape 3,9 milioane de lei, din care 85% reprezintă fonduri europene, 13% fonduri de la bugetul național și 2% este contribuția municipalității. Ilie Boncheș a arătat că obiectivul general al proiectului constă în consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul municipiului Vatra Dornei prin planificare strategică, simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri de adaptarea procedurilor interne de lucru și digitalizarea arhivelor, dar și pentru îmbunătățirea serviciile publice furnizate.

Prin proiect se are în vedere achiziția și implementarea unei platforme integrate pentru servicii electronice complete, un nou portal de internet, aplicații mobile, un terminal interactiv self-service pentru servicii electronice, dar și soluții care facilitează arhivarea electronică și retrodigitalizare. În proiect se arată că platforma integrată pentru servicii electronice este bazată pe implementarea mai multor principii pentru îmbunătățirea serviciilor publice electronice, utilizarea inteligentă a informațiilor disponibile prin aplicarea principiului înregistrării "o singură dată" a datelor – conceptul de identitate electronică a cetățeanului; dar și crearea unui spațiul privat virtual al cetățeanului în relația cu primăria.

Tot în cadrul acestui proiect cu finanțare europeană 30 de angajați ai primăriei vor participa la specializări pentru utilizarea soluțiilor informatice implementate în cadrul proiectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vatra Dornei implementează un proiect european pentru simplificarea procedurilor administrative.
 Vizualizări articol: 1260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Vatra Dornei implementează un proiect european pentru simplificarea procedurilor administrative5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei