Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2020 - Anul XXV, nr. 276 (7581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Încă o tragedie

Femeie accidentată mortal pe trecerea de pietoni din cauza vitezei cu care se circulă pe bulevardul principal al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie în vârstă de 63 de ani a sfârșit tragic la câteva ore după ce a fost accidentată de o autoutilitară, vineri dimineață, pe trecerea de pietoni de pe bulevardul principal al Sucevei din dreptul parcului ”Trei Bărboși”. Chiar dacă femeia a traversat imprudent, vina pentru accident este în mod clar a șoferului, care circula cu viteză destul de mare și nu a acordat prioritate de trecere persoanei aflate pe locul marcat. Această nouă tragedie readuce în actualitate o problemă de care s-a tot vorbit și despre care Monitorul de Suceava a atras atenția în nenumărate rânduri. Pe porțiunea dintre stațiile Policlinică și Bancă de pe artera principală a Sucevei se circulă adesea cu viteză mare, șoferii având această tendință de regulă după ce trec de zona aglomerată Primărie-Policlinică. Prin urmare, cele două treceri de pietoni din zona Palatului de Justiție sunt în mod evident periculoase la traversare. După fiecare accident grav de pe aceste treceri problema semaforizării revine în actualitate, se discută despre ea, se fac chiar promisiuni că se va face ceva, însă apoi nu se mai întâmplă nimic.

 

Filmul groaznicului accident

Accidentul cu consecințe tragice s-a produs vineri dimineață, în jur de ora 10.00.

Carmen Pantilimon, în vârstă de 63 de ani, a decedat vineri noapte la Spitalul Județean Suceava. Femeia a ajuns la spital în stare gravă, cu multiple traumatisme, a fost operată, însă nu a mai putut fi salvată. Medicii au anunțat decesul vineri, după ora 22.00.

Din cercetările polițiștilor de la Biroul Rutier Suceava rezultă că Gheorghe Nedelea, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Sf. Gheorghe, județul Covasna, aflat la volanul unei autoutilitare Fiat, cu care circula pe strada Ștefan cel Mare, pe direcția dinspre primărie spre Hotel Bucovina, a surprins și accidentat femeia care a traversat imprudent, dar regulamentar, pe trecerea de pietoni, din dreptul parcului Trei Bărboși. Șoferul venea pe banda I, cu viteză, iar femeia a traversat din dreapta sa.   

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum femeia se angajează în traversare, deși din stânga sa vin mașini pe ambele sensuri. Șoferul autoutilitarei o vede târziu, frânează, dar nu poate evita impactul violent.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani de la volan va răspunde penal pentru ucidere din culpă. El a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

 

Accidentul mortal, la doi ani după drama din familia Irinei Airinei

Pe cele două treceri de pietoni din zona Palatului de Justiție Suceava au avut loc mai multe accidente grave. Cel mai șocant a fost cel petrecut exact acum doi ani, la mijloc de noiembrie 2018, la trecerea din fața Palatului de Justiție Suceava.

O femeie care s-a angajat regulamentar în traversare, cu căruciorul în care se afla fetița sa în vârstă de un an și jumătate, a fost lovită în plin de o mașină care venea cu viteză, tot dinspre Policlinica Suceava. În urma impactului, Irina Airinei, care era jandarm, fiind în concediu de creștere a copilului, a murit, în timp ce fetița ei a suferit leziuni deosebit de grave, în urma cărora a rămas cu sechele.

Șoferul care a provocat nenorocirea a fost condamnat recent definitiv la 4 ani și jumătate de închisoare pentru acel accident.  

 

Încă un accident grav pe trecerea de pietoni, în Burdujeni

Tot la finele săptămânii trecute, duminică, a mai avut loc un accident pe o trecere de pietoni din municipiul Suceava, în cartierul Burdujeni mai exact.

În jurul orei 12.00, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din municipiul Suceava, care conducea un Opel Astra, pe Calea Burdujeni, a surprins și accidentat o femeie de 39 de ani, din comuna Corni, județul Botoșani, care, rezultă din cercetări, era angajată în traversare pe marcaj pietonal.

Femeia a ajuns la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată cu fractură la glezna dreaptă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie accidentată mortal pe trecerea de pietoni din cauza vitezei cu care se circulă pe bulevardul principal al Sucevei.
 Vizualizări articol: 4540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Femeie accidentată mortal pe trecerea de pietoni din cauza vitezei cu care se circulă pe bulevardul principal al Sucevei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei