Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2020 - Anul XXV, nr. 276 (7581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un an fără bonusuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Avem un nou campion al campionilor la tenis, ca să zic așa. Nu știu cine e, finala se va fi jucat aseară. Să fie Thiem, proaspăt și inedit câștigător de Grand Slam, să fie Medvedev, rusul-perete? Nici nu mai contează numele, ci ceea ce au reușit băieții ăștia: ca să ajungă în ultimul act, fiecare dintre ei i-au bătut încrucișat pe alde Nadal și Djokovic! Când unul îl bătea pe Nadal, celălalt îl bătea pe Djokovic și invers. Ceea ce s-a întâmplat în semifinale poate fi punctul de inflexiune, cel adevărat, pentru generația corifeilor. Thiem a ratat mingi de meci, prima cu dublă greșeală, apoi a fost împins de Nole în tie-break-ul decisivului, unde sârbul a avut 4-0! Cum s-a ajuns apoi la 6-4 pentru austriac trebuie numai de văzut... Iar mai apoi, în cealaltă semifinală, Rafa a servit degeaba pentru meci, Medvedev făcându-i break alb! Știu, mi se poate spune că a fost mers pe sârmă, oricând  putea ieși rezultatul pe dos. Nu, nu prea putea, or mai fi pierdut corifei meciuri de-astea, dar de obicei când dincolo de fileu era tot unul dintre ei. Djokovic, care vânează recordurile celorlalți doi, n-a mai câștigat turneul ăsta din 2015, așa că a-l egala pe Federer la numărul de trofee la Turneul Campionilor, pentru a-l depăși ulterior, devenise deja o cursă contratimp. Sârbul tratase destul de superficial ultimele ediții, ca și cum încoronarea ar fi trebuit să vină de la sine după sezoane senzaționale. Iar pentru Nadal, ce ocazie ar fi fost mai bună pentru a câștiga în premieră trofeul, piesa lipsă a carierei sale de excepție, decât o finală fără Djokovic sau Federer?! Și nu sunt numai rezultatele astea. Să nu uităm că Djokovic a luat bătaie crâncenă de la Sonego, că Nadal a cedat o primă redută în fața lui Schwartzman. Practic, dacă se găsește un băiat care stă la bătaie cu ei, fără frică, meciul începe să se joace. Pentru la anul, părerea mea e că Djokovic și Nadal ar trebui să se concentreze pe fiefurile lor, orice vine pe lângă e un bonus. Care bonus n-a existat în 2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un an fără bonusuri.
 Vizualizări articol: 1258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un an fără bonusuri5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei