Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2020 - Anul XXV, nr. 276 (7581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   21 imagini |   ø fişiere video

Investiții

Railex și-a deschis un nou punct de lucru în apropiere de Selgros

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Railex a deschis un nou punct de lucru, în imediata vecinătate a magazinului Selgros din municipiul Suceava, la ieșirea spre Rădăuți. Este al treilea complex auto al firmei, după cele care funcționează deja în municipiul Suceava, pe strada Traian Vuia, dar și cel existent la Dorohoi. Railex mai are și trei magazine, două în municipiul Suceava și unul la Vatra Dornei.

Noul punct de lucru este format din magazinul de prezentare și service-ul auto. Magazinul este structurat pe mai multe compartimente și două niveluri.

”În magazin se găsesc piese auto și anvelope pentru toată gama de autoturisme, camioane și utilaje industriale. Ca element de noutate, la etaj avem produse ale producătorului român Ruris, respectiv motocoase, motofierăstraie, mașini de tuns gazonul, freze de zăpadă și motosape”, a arătat Marius Cazan, directorul Railex.

În ceea ce privește service-ul auto, aici se asigură servicii de mecanică, geometria roților, vulcanizare și ITP. De asemenea, Railex asigură păstrarea anvelopelor în regim hotelier.

”Service-ul auto este echipat cu echipamente și utilaje de cea mai înaltă performanță, gata să facă față oricărei provocări. Ca element de noutate față de celelalte service-uri, aici avem o mașină de spălat jante și anvelope de producție italiană”, a mai spus Marius Cazan.

Punctul de lucru de lângă Selgros este deservit de o parcare generoasă, iar clienții au parte de o sală de așteptare. Înființată în 1997, Railex funcționează în prezent cu un număr de peste 60 de angajați.

Reprezentanții firmei au mai arătat că orice client poate veni direct la firmă, în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 8.00 – 17.00, și sâmbăta între 8.00 – 13.00, sau își pot face programări la numerele de telefon 0330.401.741 sau 0753.020.020, fie la adresele de mail service.m@railex.ro sau anvelope.m@railex.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Railex și-a deschis un nou punct de lucru în apropiere de Selgros.
 Vizualizări articol: 2546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Railex și-a deschis un nou punct de lucru în apropiere de Selgros0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei