Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2020 - Anul XXV, nr. 271 (7576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Dezinfecție și curățenie

Viruși, bacterii, mucegai și ciuperci, distruse prin ozonizare într-un procedeu oferit de CleanArt Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Datorită proprietăților puternic dezinfectante și odorizante ale ozonului, generatoarele de ozon apărute pe piață sunt folosite deja pe scară largă și cu rezultate deosebite în domeniile medical, industrial, alimentar, auto, al tratării apelor, iar recent a pătruns pe piața utilizatorilor casnici. Ozonul este un factor care distruge bacteriile și virușii, elimină mirosurile neplăcute din aer, distruge mucegaiul și sporii de mucegai, precum și ciupercile, purifică apa și aerul într-un mod foarte rapid. De aceea aparatul de generat ozon, denumit ”OzonFix” și achiziționat de firma de curățenie CleanArt din Suceava, este folosit cu mare succes la operațiunile de curățenie, având rezultate neașteptate în curățarea suprafețelor și purificarea interioarelor.

 

Generatorul de ozon are o aplicabilitate variată

În ceea ce privește curățenia în locuințe sau în spațiile de lucru, generatorul de ozon ”OzonFix” produce o cantitate suficientă de ozon pe oră, care se dozează în funcție de temperatura din interiorul camerei și volumul de aer al acesteia, aparatul indicând o perioadă de intervenție pentru dezinfectarea tuturor suprafețelor din interior și purificarea aerului. Ca avantaje importante ale procedeului trebuie remarcat faptul că este 100% ecologic, nu lasă pete sau reziduuri chimice, fiind cel mai puternic oxidant de pe piață. Cel de-al treilea atom de oxigen al moleculei de ozon fiind foarte reactiv, se atașează de contaminanți cum sunt virușii, bacteriile, moleculele de miros, schimbându-le structura chimică. Acest proces de oxidare lasă un miros plăcut ca după ploaie în interior și acționează și asupra instalației de aer condiționat, purificând-o. Ozonul este recirculat cu ajutorul unui ventilator, pentru a pătrunde în toate ungherele camerei de lucru și în locurile greu accesibile, dezinfectând toate suprafețele și obiectele din încăperea tratată. Printre calitățile acestui generator de ozon trebuie remarcată distrugerea instantanee a virușilor, bacteriilor și a altor agenți patogeni periculoși, fiind cel mai eficient aparat pentru dezinfectarea și purificarea aerului. Fiind complet ecologic, fără remanențe periculoase în aer și fără a crea efecte secundare, după cedarea atomului de oxigen care determină procesul de oxidare, molecula de ozon redevine o moleculă O2.

 

Servicii complete de curățenie prin firma CleanArt Suceava

La serviciile firmei CleanArt apelează în general administratorii responsabili pentru sănătatea angajaților firmelor, dar și persoane fizice interesate de purificarea spațiilor de locuit. Firma folosește generatoare de ozon produse în România, cu o capacitate mare de producere a ozonului pe oră. Tratamentul durează în funcție de volumul încăperii, între 10 și 60 de minute, după care se aerisește încăperea timp de 30 de minute, timp în care ozonul se transformă din nou în oxigen. Eficacitatea celui mai puternic oxidant și dezinfectant aflat la îndemâna omului, pentru a avea un termen de comparație, este de 3.000 de ori mai mare decât cea a clorului. Contravaloarea serviciilor de purificare și dezinfectare se calculează în funcție de suprafața de intervenție.

Firma CleanArt Suceava oferă servicii complete de curățenie, începând de la spații de locuit și spații comerciale, până la exterioare ale clădirilor vitrate. Spălarea suprafețelor vitrate ale clădirilor și a panourilor foto-voltaice se face cu apă dedurizată, cu ajutorul unui sistem special, fără a necesita serviciile de alpinism. Sunt oferite servicii de curățare a mochetei și tapițeriei din locuințe, camere de hoteluri, pensiuni și restaurante, ozonizarea mașinilor prin eliminarea mirosurilor și purificarea instalației de aer condiționat, curățenie după constructori sau în urma unor amenajări interioare. Pentru toate aceste operațiuni sunt folosite cu pricepere aspiratoare cu injecție-extracție pentru spălat mochetă și tapițerie, aspiratoarele cu abur sau alte instrumente cu productivitate. Cei interesați pot obține informații la telefon 0740 357924 sau de pe site-ul firmei, www.cleanartsuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viruși, bacterii, mucegai și ciuperci, distruse prin ozonizare într-un procedeu oferit de CleanArt Suceava.
 Vizualizări articol: 2258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Viruși, bacterii, mucegai și ciuperci, distruse prin ozonizare într-un procedeu oferit de CleanArt Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei