Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2020 - Anul XXV, nr. 271 (7576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Ioan Stan: „Singurul drum pe care acest Guvern PNL ne duce este cel spre dezastru”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a criticat atitudinea președintelui României, Klaus Iohannis, după tragedia de la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Ioan Stan a arătat că în urmă cu cinci ani, când a avut loc tragedia de la Colectiv, Klaus Iohannis a declarat că „a fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze”. „Și guvernul de atunci a demisionat. Nu a făcut-o pentru Iohannis, ci pentru că era un gest de normalitate în fața tragediei petrecute. Dar acela era guvernul nostru. Acum este guvernul lui la putere”, a spus Stan. El a adăugat că la o distanță de cinci ani, o tragedie similară a avut loc la Secția de Terapie Intensivă a spitalului din Piatra Neamț, însă Klaus Iohannis nu mai solicită demisia nimănui și brusc nu mai caută vinovați. „Se ascunde în spatele unui comunicat sec, postat pe Facebook înainte de culcare. În opinia sa, actuala guvernare nu este vinovată cu nimic.

Totuși, oamenii trebuie să știe că spitalul din Piatra Neamț, în ciuda faptului că e finanțat de Consiliul Județean, funcționează sub autoritatea Ministerului Sănătății. Ministerul e cel care l-a evaluat și care i-a dat autorizațiile de funcționare”, a declarat președintele PSD Suceava, care a adăugat că „dacă mâine, oricare dintre noi decide să facă un spital, acesta nu poate funcționa fără autorizație de la minister. Așadar, răspunderea pentru întregul incident e în curtea Guvernului. Guvern care, în loc să aibă minima decență de a-și asuma acest fapt sau măcar de a găsi soluții, va căuta din nou să dea vina pe PSD. Pentru că mai mult nu poate”.

Ioan Stan a subliniat faptul că liberalii fac asta deși știu prea bine că guvernarea lor a tăiat cu 23% bugetul pentru sănătate pentru 2020, informație care poate fi verificată de oricine. „Bineînțeles că din cauza pandemiei de Covid, banii s-au suplimentat ulterior, dar în Bugetul de Stat pentru 2020 sănătatea era subfinanțată. Acesta este respectul arătat de PNL medicilor și pacienților români”, a explicat Ioan Stan. El consideră că pentru liberali sănătatea românilor nu este o prioritate și dovedesc asta inclusiv prin acțiunile lipsite de coerență și sens pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

„Iar în acest context, este legitim să ne întrebăm câți români trebuie să mai moară din cauza <ciumei galbene>, pentru ca guvernul Iohannis-Orban să admită că este incapabil să conducă România și că trebuie să plece acasă? Indiferent de răspuns, românii suferă de pe urma incompetenței lor și din păcate, singurul drum pe care acest guvern PNL ne duce este cel spre dezastru”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: „Singurul drum pe care acest Guvern PNL ne duce este cel spre dezastru”.
 Vizualizări articol: 1158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Ioan Stan: „Singurul drum pe care acest Guvern PNL ne duce este cel spre dezastru”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei