Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2020 - Anul XXV, nr. 267 (7572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie judecători

Închisoare cu suspendare pentru un tânăr care a accidentat mortal o bătrână pe trecerea de pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un dosar privind un accident mortal petrecut în decembrie 2018, la Fălticeni, când o femeie în vârstă de 68 de ani a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni, a ajuns la prima sentință dată de judecători. Șoferul care a produs accidentul, un tânăr de 25 de ani atunci, a fost condamnat de Judecătoria Fălticeni la 2 ani de închisoare pentru ucidere din culpă, însă pedeapsa a fost suspendată condiționat, pe durata unui termen de încercare de 3 ani de zile. Tânărul are impuse obligații și restricții, printre care cea de a presta 80 de zile de muncă în folosul comunității.

Judecătorii de la Fălticeni au considerat că tânărul nu trebuie să facă pușcărie, însă sentința nu este definitivă, fiind deja atacată cu apel. Urmașii femeii decedate nu s-au constituit părți civile în proces.

În dimineaţa zilei de 23 decembrie 2018, în jurul orei 7.15, inculpatul, Florin Coşuleanu, din Fântânele, aflat la volanul unui autoturism Audi, în timp ce se deplasa pe strada 2 Grăniceri, pe direcţia dinspre Suceava spre Roman, nu a observat-o la timp pe femeia de 68 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii de la stânga spre dreapta, având în vedere direcţia lui de deplasare. Din păcate, impactul i-a fost fatal femeii, pe nume Catinca Nica.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că vinovat de producerea accidentului a fost şoferul, care nu a acordat prioritate de trecere pietonului care era angajat regulamentar în traversare.

Sunt cazuri recente în care șoferi care au provocat accidente mortale pe trecerea de pietoni au primit pedepse cu executare. E drept, fiecare caz are particularitățile lui și trebuie judecat în funcție de acestea.

Dosarul va fi reanalizat de Curtea de Apel Suceava, care va emite o sentință finală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Închisoare cu suspendare pentru un tânăr care a accidentat mortal o bătrână pe trecerea de pietoni.
 Vizualizări articol: 1680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Închisoare cu suspendare pentru un tânăr care a accidentat mortal o bătrână pe trecerea de pietoni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei