Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2020 - Anul XXV, nr. 267 (7572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Credințele limitatoare ne îngrădesc viața

În forma sa perfectă, ADN-ul are o vibrație înaltă și rapidă. Emoțiile și fricile noastre negative formează o vibrație lungă și lentă. Două vibrații nu pot rămâne în același spațiu în același timp. Așadar, când permitem intrarea unei vibrații lungi și lente (sau joase) în câmpul nostru energetic, această vibrație se combină cu vibrația înaltă a ADN-ului perfect și o transformă. În consecință, vibrația generală a câmpului nostru energetic este mai scăzută.

Ne putem gândi la starea de boală ca la o condiție în care frecvența noastră vibratorie este dezechilibrată față de frecvențele naturale, armonioase ale corpului nostru și ale câmpului energetic. Celulele dintr-un corp sănătos vibrează cu înaltă frecvență și celulele dintr-un corp bolnav vibrează cu o frecvență joasă.

Vibrațiile înalte promovează sănătatea, vitalitatea și prosperitatea, iar vibrațiile joase creează opusul. Când oricare două vibrații se întâlnesc, ele creează un nou tipar energetic. Emoția ta naturală de bucurie este o vibrație înaltă, de exemplu. Dacă permitem ca ceva să ne supere, intră în scenă un tipar scăzut din punct de vedere vibrațional. Interacțiunea dintre cele două vibrații produce un tipar vibrațional nou. Scopul vindecării este de a schimba vibrațiile noastre joase într-unele mai înalte și mai pozitive și de a-i ajuta și pe alții să facă la fel.

Tiparul care este creat atunci când două sau mai multe unde de emoție trec unele prin altele și sunt defazate este un „tipar de interferență energetică”. De exemplu, emoția noastră naturală de bucurie are propriul tipar de undă unic. Când ceva se întâmplă și ne provoacă furie pentru o secundă, este creat un șablon de undă vibrațională scăzută. Interacțiunea acestor două tipare de undă creează un tipar de interferență energetică joasă din punct de vedere vibrațional în ADN-ul nostru și vibrația joasă distorsionează și schimbă vibrația ADN-ului original. Dacă o vibrație joasă este susținută, deteriorarea este distribuită și, într-un final, compromite sistemul imunitar, cauzând boală sau dezechilibru emoțional. Cu alte cuvinte, vibrațiile joase pot schimba un tipar genetic perfect sănătos într-unul defectuos.

Totuși, nu putem restaura permanent vibrațiile noastre mai înalte până când nu înlăturăm ceea ce reprezintă nucleul vibrațiilor joase - programele ce ne-au fost transmise prin intermediul descendenței familiale. În realitate, slăbiciunile de la orice nivel sunt tipare vibraționale joase menținute de credințe limitative. Sistemul de credință defectuos deranjează vibrațiile sănătoase ale celulelor noastre și cauzează toate dezechilibrele fizice și emoționale. Așadar, boala nu pornește în corpul fizic; pornește cu vibrația credințelor noastre, credințe ce ne-au fost transmise și credințe pe care noi înșine am ales să le susținem. La fel, vindecarea nu începe observând boala, ci lucrând cu vibrația bolii.

Iată de ce, pentru a ne vindeca sau schimba viața, trebuie să descoperim mai întâi credințele limitatoare adesea necunoscute, aflate în fundal, de care este posibil să ne agățăm. Trebuie să găsim povestea cu nivel vibrațional scăzut, care ne-a fost transmisă de la strămoșii noștri prin intermediul genelor, care a generat tiparul de interferență din ADN-ul nostru și care cauzează perturbarea joasă vibrațional în lumea noastră fizică și emoțională. Când vibrația joasă este neutralizată și înlăturată, tiparul distructiv este transformat într-unul constructiv, permițându-i corpului să se întoarcă rapid către tiparul înnăscut de sănătate.

Uneori noi purtăm cu noi niște tipare de atât de mulți ani, încât ne întrebăm dacă putem renunța la ele așa de ușor. Din moment ce este vorba de energie și vibrație, nu contează de cât timp am avut acel tipar sau cât de veche este povestea care a creat tiparul vibrațional. Vibrațiile se pot schimba instantaneu; și în momentul în care se schimbă vibrația, se schimbă de asemenea și tiparul ADN.

Pentru a ne vindeca este necesar să eliminăm vibrațiile perturbatoare care au fost create de-a lungul vieții proprii și de experiențele de viață ale strămoșilor. Identificarea poveștilor ne ajută să ne conectăm la sentimentele sau experiențele ce au avut loc. Povestea ne lasă să intrăm în contact cu vibrația evenimentului care a provocat inițial tiparul de interferență energetică din ADN-ul nostru. Deși, în esență, toată vindecarea se face în plan vibrațional, când ne angajăm în autovindecare, poate fi dificil să identificăm vibrațiile corecte.

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223
www.mihaimoisoiu.ro
E-mail: mmmoisoiu@gmail.com
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Credințele limitatoare ne îngrădesc viața.
 Vizualizări articol: 2163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 59 voturi
Credințele limitatoare ne îngrădesc viața4.9559

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei