Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2020 - Anul XXV, nr. 264 (7569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nuntă oprită

Mire și mireasă, amendați de polițiști în timp ce petreceau la nuntă, în cort

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii au continuat și la finele săptămânii trecute acțiunile de control și raziile din localuri, pentru a opri orice eveniment privat strict interzis în această perioadă. De această dată, la nivel de județ, polițiștii au ”spart” doar o nuntă, care avea loc în comuna Brodina.

Sâmbătă seară, în jur de ora 20.00, polițiștii de la Vicovu de Sus au avut date cu privire la organizarea unei nunți într-o locație închisă de pe raza comunei Brodina. 

Comanda Poliției orașului Vicovu de Sus a organizat mai multe echipaje, inclusiv cu polițiști de frontieră, care s-au deplasat la fața locului, constatând că într-o curte se afla un cort închis amenajat provizoriu, unde avea loc o petrecere. În total, au fost identificați 34 de participanți.

Miri erau tânăr de 28 de ani și o tânără de 23 de ani, ambii din Straja.

”S-a procedat la stoparea activității, solicitându-se atât invitaților, cât și organizatorilor să părăsească locația, aceștia conformându-se”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene.

Polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale celor care au fost găsiți la nuntă, majoritatea avertismente, cu excepția mirilor organizatori, care au primit o amendă de 3.000 de lei.

 

”Izolați” la bureți și în Bazarul Sucevei

Acțiunile de la final de săptămână ale polițiștilor s-au concentrat și pe verificarea la domiciliu a persoanelor care au dispusă măsura de autoizolare sau carantinare.

Au fost verificate 3.065 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse și au fost controlate peste 100 de mijloace de transport.

Polițiștii au descoperit câteva cazuri în care cei căutați nu erau acasă. Printre altele, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Straja, era la cules ciuperci în pădure, în timp ce un bărbat din Burdujeni era ”în izolare” în Bazarul din lunca Sucevei.

Un număr de 12 amenzi au fost aplicate de polițiști pentru lipsa măștii de protecție. 

Polițiștii au aplicat în total, în intervalul 5-7 noiembrie, 347 de sancțiuni contravenționale pe linia neregulilor legate de pandemie, în valoare de 25.100 lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mire și mireasă, amendați de polițiști în timp ce petreceau la nuntă, în cort.
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mire și mireasă, amendați de polițiști în timp ce petreceau la nuntă, în cort0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei