Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2020 - Anul XXV, nr. 251 (7556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Premierul Ludovic Orban dă asigurări că este alături de autoritățile sucevene în dezvoltarea județului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premierul României, Ludovic Orban, a dat asigurări că va fi în continuare alături de autoritățile județene în susținerea proiectelor de dezvoltare a județului. Ludovic Orban a fost prezent, vineri, la constituirea noului Consiliu Județean Suceava și la depunerea jurământului de către Gheorghe Flutur pentru al treilea mandat de președinte al acestei instituții.

Orban a spus că a ținut să fie prezent la acest moment important din viața județului Suceava. „Am venit cu mare bucurie, iar prezența mea la depunerea jurământului de către președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, și de către primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, reprezintă o garanție a unui parteneriat între Guvern și autoritățile locale din Suceava pentru susținerea proiectelor importante de dezvoltare a județului Suceava și municipiului”, a precizat Ludovic Orban. El a subliniat că a ținut să fie prezent la Suceava pentru a transmite un angajament ferm de deschidere la dialog, de cooperare și de alocare de resurse pentru susținerea programelor de care are nevoie județul Suceava.

Premierul României a făcut referire în primul rând la programele de investiții importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, respectiv proiectul Autostrăzii A7, București – Suceava – Siret. El a arătat că aceasta va asigura și conexiunea cu Autostrada Unirii A8, Târgu Mureș - Iași – Ungheni. „De asemenea, un angajament de susținere a proiectului drumului Nordului, un drum expres care să facă legătura între Suceava prin Bistrița, Dej, până la Baia Mare și la granița de Vest. Și acest drum al Nordului va îmbunătăți conectivitatea județului Suceava cu infrastructura de transport europeană”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că își ia angajamentul să urmărească și realizarea proiectelor importante legate de infrastructura de energie, în special cea de gaze naturale. „Asta înseamnă susținerea înființării de distribuții de gaz în localitățile județului Suceava, dar și dezvoltarea magistralelor de gaz natural, de către Transgaz, pe raza județului. Și aceasta va îmbunătăți conectarea localităților la infrastructura de transport a gazelor naturale”, a arătat premierul României. El a amintit și de faptul că actualul Guvern a fost alături de Consiliul Județean Suceava pentru semnarea contractului de finanțare pentru realizarea rețelelor de distribuție de apă și canal în mai multe localități, investiții de care vor beneficia peste o treime dintre locuitorii județului Suceava. Nu în ultimul rând el a precizat că actualul Guvern are în vedere și finalizarea unor obiective importante din județ, cum ar fi șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Ludovic Orban a precizat că această investiție este preconizată a se finaliza anul acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premierul Ludovic Orban dă asigurări că este alături de autoritățile sucevene în dezvoltarea județului.
 Vizualizări articol: 1510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premierul Ludovic Orban dă asigurări că este alături de autoritățile sucevene în dezvoltarea județului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei