Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2020 - Anul XXV, nr. 251 (7556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Permis reținut pe un an și amendă de 10.000 de lei, pentru un șofer urmărit kilometri întregi de polițiști

Sâmbătă, 24 Octombrie 2020 (14:11:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism cu care a fugit kilometri întregi, având poliția pe urmele sale, s-a ales cu permisul reținut pe o perioadă de 13 luni de zile și cu o amendă de peste 10.000 de lei.

Întreg incidentul s-a derulat vineri după prânz, când înainte de ora 15.00 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au efectuat semnalul regulamentar de oprire șoferului unui autovehicul marca Iveco, înmatriculat în Anglia, care se deplasa pe strada Grigore Alexandru Ghica, din direcția Siret către Suceava.

Șoferul mașinii nu a respectat semnalul regulamentar și și-a continuat deplasarea pe străzile orașului. În urmărirea lui a pornit autospeciala de poliție, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, urmărind autovehicului pe străzile Gheorghe Doja, Jean Bart, Putna, cu revenire pe Gheorghe Doja, Grigore Alexandru Ghica, după care vehiculul a pornit înapoi spre Siret, pe DN 2, virând pe varianta ocolitoare a orașului, unde la kilometrul 9 polițiștii au reușit să-i blocheze mașina.

La volan a fost identificat un tânăr de 20 de ani din comuna Bilca, care a fost imobilizat și încătușat de polițiști, fiind condus apoi la sediul Poliției Municipiului Suceava.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că autovehiculul condus de tânăr nu deține o poliță RCA valabilă, iar inspecția tehnică periodică era expirată din data de 20 martie 2018.

De asemenea în timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, întreg periplul fiind filmat cu camera de supraveghere a autospecialei de poliție.  Din acest motiv pe numele șoferului din Bilca au fost încheiate nu mai puțin de 13 procese verbale de constatare a unor contravenții, a căror valoare adunată a totalizat suma de 10.715 lei. În același timp pentru toate aceste încălcări repetate a regulamentului de circulație rutieră, permisul de conducere al tânărului a fost reținut pentru o perioadă de aproximativ 13 luni de zile, mai sigur pentru 390 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Permis reținut pe un an și amendă de 10.000 de lei, pentru un șofer urmărit kilometri întregi de polițiști.
 Vizualizări articol: 4199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Permis reținut pe un an și amendă de 10.000 de lei, pentru un șofer urmărit kilometri întregi de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei