Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2020 - Anul XXV, nr. 246 (7551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susținere

Dumitru Mihalescul: ”Echipa liberală din Suceava este puternic sudată în jurul obiectivelor de dezvoltare pentru Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul consideră că echipa PNL din județul Suceava este una dintre cele mai sudate echipe politice din toată țară, iar unitatea dintre liberalii suceveni este dată, în primul rând, de obiectivele prioritare de dezvoltare pentru următorii patru ani. Dumitru Mihalescul a subliniat faptul că la alegerile locale din 27 septembrie 2020 sucevenii au acordat o încredere uriașă candidaților liberali și proiectelor de dezvoltare propuse de PNL pentru Suceava.

„Oamenii au înțeles că în PNL Suceava președintele Gheorghe Flutur, primarul Ion Lungu, primarii liberali din județ și parlamentarii PNL fac o echipă extrem de puternică, unită în jurul unui obiectiv extrem de important pentru Suceava, dezvoltarea accelerată a județului nostru în următorii patru ani”, a spus deputatul PNL de Suceava. El a subliniat faptul că dacă primarii liberali au sarcina dificilă de a face rapid investițiile locale așteptate de 30 de ani în Bucovina, printre care modernizarea școlilor, extinderea rețelelor de utilități de bază sau reabilitarea drumurilor, parlamentarii liberali vor avea datoria de a se asigura că proiectele de investiții vor avea finanțare de la Guvern, că legile sunt făcute în favoarea oamenilor și că proiectele majore de investiții pentru Bucovina se vor realiza în ritm alert.

„Sucevenii s-au săturat să tot aștepte, așa că echipa liberală are sarcina de a face în următorii 4 ani ceea ce PSD nu a fost în stare în aproape 30 de ani. Aș fi tare bucuros dacă la alegerile parlamentare sucevenii vor duce până la capăt revoluția începută anul trecut, care a însemnat curățarea Bucovinei de PSD”, a precizat Dumitru Mihalescul, care a mai adăugat că „pentru viitorul Parlament, PNL propune oamenilor o echipă de candidați formată din tineri profesioniști și oameni cu părul cărunt, din suceveni care-și iubesc meleagurile, care și-au propus să recupereze în următorii patru ani tot timpul pierdut cu PSD la guvernare. Îmi doresc ca oamenii să ne acorde încrederea și în luna decembrie și PNL să aibă ocazia să demonstreze în următorii 4 ani ce înseamnă să lucrezi pentru oameni și în interesul lor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: ”Echipa liberală din Suceava este puternic sudată în jurul obiectivelor de dezvoltare pentru Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Dumitru Mihalescul: ”Echipa liberală din Suceava este puternic sudată în jurul obiectivelor de dezvoltare pentru Bucovina”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de post cu apă minerală Se prăjesc puțin mai greu prin comparație cu clătitele clasice, dar au avantajul că nu devin deloc gumoase a doua zi. Sunt fragede și atât de gustoase încât nu își dă seama nimeni că sunt fără ouă. Din cantitățile de mai jos... Citeşte