Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2020 - Anul XXV, nr. 246 (7551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O problemă acută

Avalanșă de șoferi băuți pe șosele. Recordul din etilotest a fost de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Urcatul la volan al șoferilor după ce au consumat băuturi alcoolice pare să fi devenit un adevărat sport județean.Și la finalul săptămânii trecute a fost o avalanșă de cazuri de acest fel, iar fenomenul pare de neoprit. De această dată, recordul a fost stabilit de un bărbat de 33 de ani, din Dolhasca. Acesta a fost oprit în timp ce conducea un autoturism marca Opel. Rezultatul la testarea cu aparatul alcooltest a fost de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, o valoare dublă la probele de sânge. El s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Un alt caz s-a înregistrat la Ilișești, în acest caz polițiștii fiind anunțați prin intermediul serviciului 112 că un autoturism marca Dacia Logan circulă haotic. La volan se afla un bărbat de 39 de ani, din Suceava, care nu poseda permis de conducere. Șoferul avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe de sânge. Bărbatul primise mașina de la proprietar, care se afla în dreapta, o persoană în vârstă de 49 de ani, tot din Suceava.

Un alt șofer care consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum a fost identificat în urma unei tamponări. Evenimentul rutier s-a petrecut în Gura Humorului în timp ce șoferul a încercat să ocolească niște plăci de beton și a acroșat un autoturism marca Dacia Logan care era parcat. Bărbatul care a provocat tamponarea s-a dovedit că avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce șoferul celălalt nu consumase băuturi alcoolice.

Alte două cazuri de șoferi cu ”mustul în freză” au fost descoperite la Molid și la Vicovu de Sus. Alcoolemiile în aceste două cazuri au fost de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu mențiunea că în al doilea caz era vorba de o femeie în vârstă de 31 de ani, din Gălănești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avalanșă de șoferi băuți pe șosele. Recordul din etilotest a fost de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 Vizualizări articol: 1388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avalanșă de șoferi băuți pe șosele. Recordul din etilotest a fost de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de post cu apă minerală Se prăjesc puțin mai greu prin comparație cu clătitele clasice, dar au avantajul că nu devin deloc gumoase a doua zi. Sunt fragede și atât de gustoase încât nu își dă seama nimeni că sunt fără ouă. Din cantitățile de mai jos... Citeşte