Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2020 - Anul XXV, nr. 246 (7551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cu virus pe virus călcând

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Redimensionați neașteptat la nivel de națională, ceva aproape imposibil de explicat, ne întoarcem la ale noastre. Adică la campionatele domestice, dar și la prima săptămână cu meciuri din cupele europene. După ce atât campionatele și competițiile europene au fost întrerupte în martie, la început de pandemie, iată-le acum înfruntând un scenariu încă și mai dur, dar în care nu se mai pune problema opririi complete în loc a omenirii. Ori noi, ori virusul. Vom răzbi noi, că nu suntem într-un film-catastrofă, dar să vedem cu ce preț.

În campionatul nostru cel de toate etapele avem aceleași protagoniste de anul trecut, asta exagerând rolul jucat atunci de FCSB. În prezent, deși focarul de Covid-19 din cadrul clubului a pus un punct prematur parcursului european, la intern a fost bine gestionat, cu doar o înfrângere neprogramată. Craiova are maximum de puncte, dar mă îndoiesc că acest lucru va mai fi valabil când citiți aceste rânduri, mă aștept ca oltenii să fi lăsat aseară cel puțin un punct dinamoviștilor. Cât despre CFR, aceasta suferă schimbări minore de la sezon la sezon, așa că rămâne aceeași nucă tare, ba chiar cu veleități nebănuite, așa cum ne-a arătat Vinicius în meciul cu Botoșani.

În campionatele din Top 5 se întâmplă tot felul de lucruri neașteptate, dintre care aș aminti două recente: infectarea lui Cristiano Ronaldo cu virusul care ne bântuie și înfrângerile concomitente ale Realului și Barcelonei, taman înaintea meciului direct. CR7 e atletul perfect, duce viață de spartan în ceea privește pregătirea fizică și n-ar fi logic să aibă probleme mai mari decât au avut și alți sportivi de pe la noi. Problema e să-și revină până la întâlnirea cu Messi din Liga Campionilor, poate așa se trezește la viață argentinianul, anesteziat deocamdată în mandatul lui Koeman. Plăcerea de a juca vine de la sine, nu impusă de clauze din contract. Cât despre Real, tind să cred că e o conjunctură, a gestionat Zidane situații mult mai dificile. Ne vom face o idee mai clară la El Clasico.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu virus pe virus călcând.
 Vizualizări articol: 1310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu virus pe virus călcând0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de post cu apă minerală Se prăjesc puțin mai greu prin comparație cu clătitele clasice, dar au avantajul că nu devin deloc gumoase a doua zi. Sunt fragede și atât de gustoase încât nu își dă seama nimeni că sunt fără ouă. Din cantitățile de mai jos... Citeşte