Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2020 - Anul XXV, nr. 229 (7534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Construire pensiune turistică P+1E+M

SC ADAVLAS SRL finalizează în data de 30.09.2020 implementarea proiectului “Construire pensiune turistică P+1E+M” cod SMIS  108625, contract de finanțare nr. 606/20.10.2017, proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar pentru implementarea acestui program în Regiunea Nord Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord Est.

Obiectivul general al proiectului:

Proiectul „Construire pensiune turistică P + 1E + M” are ca obiectiv general dezvoltarea activităților turistice în Vatra Dornei, judeţul Suceava, contribuind astfel la crearea de noi locuri de muncă, la sporirea veniturilor alternative şi la creşterea atractivității turistice a zonei şi prin aceasta implicit dezvoltarea şi consolidarea poziției societăţii într-un nou domeniu, acela al turismului.

Obiectivele specifice:

1. Construirea unei pensiuni turistice cu o capacitate de cazare de 8 camere duble, cumulând 16 locuri de cazare.

2. Crearea a 3 noi locuri de muncă şi menţinerea celor existente pe o perioadă de minimum 3 ani după finalizarea implementării investiţiei. Din cele 3 locuri de muncă permanente, unul va fi pentru persoane cu o situaţie dificilă pe piaţa muncii.

Rezultate obținute:

1. 1 pensiune turistică funcţională, complet mobilată şi utilată, cu o suprafaţă desfăşurată (pensiune+anexe) de 554,62 mp.

2. Un proiect implementat cu un management adecvat şi cu respectarea cerințelor de informare şi publicitate, 3 locuri de muncă nou create.

Prin implementarea sa proiectul are un impact major la nivelul stațiunii turistice Vatra Dornei, prin creşterea numărului locurilor de cazare şi  crearea a 3 noi locuri de muncă. Darea în folosință a unei pensiuni noi, moderne, a condus la creşterea competitivităţii firmei pe piaţa turismului.

Proiectul s-a implementat în perioada 20.10.2017 – 30.09.2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.663.528,03 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă 894.423,74 lei, din care FEDR 760.260,17 lei.

Pentru informaţii suplimentare privind derularea proiectului puteţi contacta SC ADAVLAS  SRL, la telefon 0754352534, e-mail: adavlassrl@yahoo.ro, persoana de contact: Bogdan Vasiluţ.

Pentru mai multe informaţii despre POR 2014-2020 accesați www.inforegio.ro sau www.adrnordest.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

Investim in viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Construire pensiune turistică P+1E+M.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Construire pensiune turistică P+1E+M0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei