Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2020 - Anul XXV, nr. 229 (7534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Mihalescul: „Municipiul Rădăuți a reușit o victorie imensă duminică! Rădăuțenii au ales modelul liberal de dezvoltare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul mulțumește rădăuțenilor, într-o declarație de presă, pentru încrederea uriașă pe care au acordat-o candidaților Partidului Național Liberal la alegerile locale de duminică și îi asigură că primarul Bogdan Loghin și echipa liberală din tot județul Suceava vor duce Bucovina pe calea normală a dezvoltării.

Parlamentarul spune că rădăuțenii au luat o decizie istorică pentru municipiu alegând un tânăr plin de energie, care abia așteaptă să își înceapă proiectele de investiții, precum și o echipă de consilieri dominată de tineri onești, cu cariere profesionale frumoase.

Dumitru Mihalescul a declarat: „Încrederea uriașă pe care oamenii ne-au acordat-o duminică, atât la Rădăuți, cât și în toată Suceava, obligă echipa liberală de aleși locali să nu pună geană pe geană în următorii patru ani, până nu se realizează toate proiectele pe care ni le-am asumat pentru Suceava. Este mult de muncă, dacă ne gândim că în ultimele decenii PSD a făcut prea puțin sau deloc pentru Suceava. Cu toate acestea, bucuria cu care oamenii au dat votul lor pentru PNL ne spulberă orice piedică și ne dă încrederea că în scurt timp Rădăuțiul o să fie un municipiu modern, în care să simțim că trăim bine”.

 

Mihalescul îi felicită pe Gheorghe Flutur, pe Ion Lungu și pe ceilalți primari PNL

Deputatul liberal mai afirmă că va continua să-i sprijine pe Bogdan Loghin și pe primarii liberali din Suceava, pentru că de succesul administrației locale PNL depinde soarta Bucovinei pentru următorii mulți ani. În același timp îi felicită pe Gheorghe Flutur pentru victoria la Consiliul Județean și pe Ion Lungu și ceilalți primari PNL, și afirmă că munca lor din ultimii ani a fost văzută și apreciată, și în același timp le dorește un mandat plin de realizări, care să însemne proiecte pentru îmbunătățirea vieții oamenilor.

„Le transmit rădăuțenilor că ceea ce simt pentru încrederea acordată de ei este greu de exprimat în cuvinte, pentru că responsabilitatea noastră ca liberali este enormă. Le pot garanta, însă, că au ales oameni harnici, onești, care iubesc locurile în care s-au născut și care vor munci din greu pentru comunitățile lor”, a încheiat deputatul PNL Dumitru Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihalescul: „Municipiul Rădăuți a reușit o victorie imensă duminică! Rădăuțenii au ales modelul liberal de dezvoltare”.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihalescul: „Municipiul Rădăuți a reușit o victorie imensă duminică! Rădăuțenii au ales modelul liberal de dezvoltare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei