Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2020 - Anul XXV, nr. 229 (7534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Săptămâna de tenis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna aceasta vă voi ține companie la turneul de tenis de la Roland Garros, poate cu o scurtă dare de seamă despre calificarea celor de la CFR Cluj în grupele Ligii Europa. Sau poate mai curând ar fi o știre și ar merita să dezbatem o eventuală eliminare a campionilor ”en titre” și ”en continuu” de 3 ani! Este o licență de exprimare, rog îngăduință de la corectură, mai ales că am mână liberă de la colegul de rubrică.

Știm acum că turul secund de la Paris ne va oferi de o confruntare românească de care eu, unul, nu mă pot bucura. O să fiu sincer. Aș fi ținut cu Irina Begu cu oricine ar fi jucat, ca și dumneavoastră, doar să nu fie tot o româncă. Acum, când avem meci Halep versus Begu, ce putem face? Eu o să țin cu Simona și o să explic de ce. Irina are șanse mai mari să câștige în acest meci decât ar fi avut cu orice jucătoare din Top 10, dată fiind apropierea dintre cele două și deci o anume familiarizare cu stilul de joc. Dar apoi, în turul următor, ce avantaj ar avea Irina Begu? Nici unul, dimpotrivă. De aceea promit că o să țin cu ea la următoare întâlnire. Acum, interesul național impune altceva. Exagerez și am ales intenționat un clișeu, pentru că dacă Begu va juca mai bine și va merita victoria, atunci ăsta este sensul sportului și trebuie să ne bucurăm pentru ea.

Dar să ne detașăm. La băieți am avut parte de un clasic, Wawrinka – Murray. Vă dați seama, doi triplu câștigători de Gand Slam-uri s-au întâlnit în primul tur! Celebrul asterisc trebuie pus și aici, chiar dacă nu neapărat din cauza pandemiei. Cum Murray nu a câștigat pe zgură, a părut logic ca Stan the Man să facă legea, chiar dacă scorul a fost cam drastic, doar 6 game-uri adjudecate de scoțian. Iar ploaia din prima zi i-a salvat pe Rublev și Tsitsipas, finaliștii de la Hamburg, aceștia câștigând o zi în plus de odihnă. Este în favoarea turneului să se întâmple acest lucru, doar cei aflați pe traseu s-ar fi bucurat de o eventuală eliminare prematură a celor doi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămâna de tenis.
 Vizualizări articol: 1157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Săptămâna de tenis5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei