Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 sep 2020 - Anul XXV, nr. 219 (7524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracțiuni silvice

Doi soți, cercetați penal după ce au tăiat fără drept arbori din pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi soți din comuna Pătrăuți au intrat în vizorul personalului silvic și al polițiștilor, după ce au tăiat și furat arbori dintr-o pădure a Ocolului Silvic Pătrăuți.

Sesizarea a venit din partea unui pădurar, care marți la prânz a sunat la Secția de Poliție Rurală Dărmănești, informând polițiștii despre faptul că un bărbat de etnie romă împreună cu soția sa au tăiat și au furat 4 arbori din pădurea pe care o administrează.

La locul indicat de pădurar a fost găsit un trunchi de carpen lung de circa 1,7 metri, scos din rădăcină, restul copacului fiind furat. Împreună cu pădurarul polițiștii au depistat, la circa 300 de metri de carpen, locul unde fusese un stejar, cu urme de rădăcină și solul răvășit, arborele fiind sustras prin metoda căzănitului. La circa 100 de metri de acolo au fost depistate două cioate de carpen, arborii fiind scoși din rădăcină prin aceeași metodă și apoi furați. În urma declarațiilor date de pădurar și a verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii tăierilor ilegale și ai furtului sunt Cornel Lungoci, de 48 de ani, și soţia lui, Saveta Lungoci, de 42 de ani, din Pătrăuți. Cantitatea de lemn sustrasă de aceștia a fost evaluată la circa 1,2 metri cubi, urmând ca reprezentanții ocolului să stabilească cantitatea exactă și valoarea prejudiciului creat. Cei doi soți sunt cercetați în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „tăiere ilegală de arbori” și „furt de arbori”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi soți, cercetați penal după ce au tăiat fără drept arbori din pădure.
 Vizualizări articol: 902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Doi soți, cercetați penal după ce au tăiat fără drept arbori din pădure1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei