Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 sep 2020 - Anul XXV, nr. 219 (7524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Champions' League cu Borja, nu cu Borcea!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele mai negre predicţii referitoare la prestaţiile echipelor noastre în preliminariile celor două competiţii de nivel european (Champions' League şi Europa League), inclusiv ale mele, zic că e pe deplin posibil (ba chiar probabil!) să ne calificăm pentru grupe, adică în competiţia propriu-zisă (fiindcă preliminariile nu sunt chiar cupe europene, nu-i aşa?) cu tot atâtea echipe cu câte ne-am mai calificat şi în alţi ani: 0 (zero)! Varianta optimistă zice că toate cele trei rămase în cursă după primul tur ar putea ajunge în grupe, numai că asta ar ţine mai degrabă de paranormal decât de ce se petrece în iarbă. Dacă ar fi să dau o favorită la accederea în faza adevărată, aia a grupelor, aş merge pe mâna Botoşaniului. Nu mă întrebaţi de ce. Îmi plac de acolo şi fotbaliştii, şi antrenorul, iar despre patronul Iftime mi-a zis de curând o fiinţă în care am încredere totală că este un personaj absolut fascinant, inteligent şi educat, fără vreo legătură cu scursurile care populează restul fotbalului românesc. Aşa că ar fi chiar frumos ca Botoşaniul să ajungă acolo unde i-ar da dreptul muncacinstită, bine făcută. Ei, dacă am zis "românesc", cred că a venit vremea să aruncăm o privire asupra variantei... spaniole a acestuia, adică Dinamo Bucureşti, care nici nu mai ştim câţi jucători spanioli are acum în lot, sau sub contract, sau încă în negocieri, totalul final urmând să fie undeva între 8 şi 12! Iar dacă zicem 12, atunci e musai să spunem... 13! De fapt, oricare ar fi numărul, trebuie adăugat încă unul la total, acesta fiind antrenorul "Guriţă" Contra, adus la Bucureşti tot din Spania, unde se haiducise definitiv, după cum el însuşi spusese, probabil că un fel de protest împotriva noastră, adică a tuturor iubitorilor de fotbal care nu i-au arătat suficientă recunoştinţăpentru fotbalul de tot rahatul cu care intoxicase Naţionala, parcă încă mai dihai ca drogatul ăla neamţ. Deocamdată, trupa spaniolăa arătat niţeluş fotbal în jumătate din ultimul meci, ba ne-a oferit şi un gol antologic. Eu zic că dacă lucrurile merg tot aşa, s-ar putea ca la anu', pe vremea asta, să-i lăsăm pe dinamovişti să se pregătească de Champions' League, unde i-ar putea duce chiar Borja (autorul golului de la 60 de metri), dacă Borcea nu mai e pe acolo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Champions' League cu Borja, nu cu Borcea!.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Champions' League cu Borja, nu cu Borcea!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei