Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 sep 2020 - Anul XXV, nr. 219 (7524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Ioan Bogdan Codreanu către alegătorii suceveni: „Dați-ne patru ani să vă demonstrăm că cei 30 de ani de până acum au fost pierduți”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, primarul de Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, le-a transmis alegătorilor din județ că în patru ani de mandat la conducerea acestei instituții va demonstra că cei 30 de ani care au trecut au fost pierduți din punct de vedere al dezvoltării județului. Ioan Bogdan Codreanu a fost prezent la o întâlnire electorală în comuna Șerbăuți, cu respectarea normelor impuse în această perioadă de pandemie, alături de el fiind și candidatul PMP pentru primăria acestei comune, Florin Maciuc.

Mesajul lui Ioan Bogdan Codreanu către locuitorii acestei comune și către suceveni a fost unul cât se poate de clar: „Dați-ne patru ani să vă demonstrăm că cei 30 de ani au fost pierduți”. „Sunt onorat să mă aflu în fața dumneavoastră și în mijlocul dumneavoastră. Știu că sunteți o comună de oameni gospodari. Oameni care meritați mult mai mult decât ați primit în ultimul timp. Noi, echipa PMP Suceava și echipa PMP Șerbăuți, cu Florin Maciuc primar și Ioan Bogdan Codreanu președinte al Consiliului Județean Suceava, putem să vă demonstrăm că prioritățile dumneavoastră se pot transforma din vorbe în fapte. Să lăsăm acești ani pe care i-am pierdut. Să-i dăm deoparte. Doar împreună cu echipa PMP putem dezvolta comuna Șerbăuți și județul Suceava, echipa celor care au demonstrat pe plan profesional că știu cu adevărat care sunt nevoile și proiectele pe care dumneavoastră le meritați”, a spus candidatul PMP pentru președinția Consiliului Județean. El și-a exprimat încrederea că Florin Maciuc este primarul de care comuna Șerbăuți are nevoie pentru a se dezvolta și pentru a recupera timpul pierdut în ultimii ani.

La rândul său, candidatul PMP pentru Primăria Șerbăuți, Florin Maciuc, a spus că împreună cu echipa sa pentru Consiliul Local are pregătit un program concret pentru dezvoltarea comunei, care include, printre altele, modernizarea infrastructurii de drumuri, construirea de rețele de apă și canalizare, modernizarea unităților școlare, dar și sprijinirea mediului de afaceri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Bogdan Codreanu către alegătorii suceveni: „Dați-ne patru ani să vă demonstrăm că cei 30 de ani de până acum au fost pierduți”.
 Vizualizări articol: 1636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Bogdan Codreanu către alegătorii suceveni: „Dați-ne patru ani să vă demonstrăm că cei 30 de ani de până acum au fost pierduți”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei