Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 sep 2020 - Anul XXV, nr. 206 (7511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În așteptare

Școlile trebuie să transmită pe 10 septembrie scenariul pentru care au optat pentru începerea cursurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Părinții nu vor ști mai devreme de 10 septembrie cum vor începe copiii lor școala, pe 14 septembrie. Și asta pentru că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că abia pe 10 septembrie, consiliile de administrație ale școlilor vor prezenta comitetelor județene, direcțiilor de sănătate publică și inspectoratelor şcolare județene scenariul pentru care au optat pentru începerea cursurilor în noul an școlar. „Libertatea acordată unităților de învățământ sub coordonarea inspectoratelor școlare și a comunității  - Comitetul pentru Situații de Urgență - este aceea de centralizare în contextul în care vrem ca fiecare unitate școlară să înceapă pe un scenariu particular acest an școlar. Primordială pentru a începe în acel scenariu 1, verde, este distanțarea”, susține ministrul Nelu Tătaru. Propunerile școlilor se vor baza pe datele de la Institutul Național de Sănătate Publică. Concret, luni, 7 septembrie, Institutul Național de Sănătate Publică va face publică evaluarea fiecărei unități administrativ-teritoriale, a mai spus Nelu Tătaru. Tot ministrul Sănătății a mai declarat marți, 1 septembrie, într-o conferință de presă, că preșcolarii până la 5 ani nu vor purta mască. El a venit și cu vestea că nu va mai exista declarația pe propria răspundere a părinților, la începerea grădiniței și a școlii, „urmând ca fiecare dintre noi să avem responsabilitatea acelui triaj observațional din informarea părinților sau din informarea cadrelor didactice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școlile trebuie să transmită pe 10 septembrie scenariul pentru care au optat pentru începerea cursurilor.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școlile trebuie să transmită pe 10 septembrie scenariul pentru care au optat pentru începerea cursurilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei