Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 sep 2020 - Anul XXV, nr. 206 (7511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Flutur: ”Stulpicani poate deveni una dintre cele mai frumoase comune din Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că Stulpicani poate deveni una dintre cele mai frumoase comune din Bucovina. Gheorghe Flutur a făcut această declarație după ce a participat, marți, la inaugurarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a școlii din satul Negrileasa, comuna Stulpicani. Gheorghe Flutur a ținut să-l felicite pe primarul din Stulpicani, Vasile Zamcu, pentru investiția realizată la această școală în care învață aproape 150 de elevi. „Această școală are acum săli de clasă moderne,  grupuri sanitare corespunzătoare, construite în incinta școlii, dar și încălzire centralizată. Totul este pus la punct cu două săptămâni înainte de începerea școlii. Și vreau să subliniez faptul că primarul Vasile Zamcu nu este la primul obiectiv finalizat. Comuna Stulpicani este un șantier, cel puțin în domeniul școlilor. Sunt patru școli modernizate în zona Slătioara, Gemenea, Stulpicani”, a declarat președintele CJ Suceava. El a mai adăugat că tot în Stulpicani a fost construită o primărie nouă, care urmează să fie deschisă pentru cetățeni. „Avem aici și proiecte pentru modernizarea unor drumuri comunale și la toate acestea, noi, Consiliul Județean Suceava, am venit cu modernizarea a peste 16 kilometri de drumuri județene. Ce este important de știut este că astăzi comuna Stulpicani poate fi vizitată pe drumuri care arată foarte bine. Atât de la Frasin până la Ostra, mergând spre Broșteni, cât de la Frasin spre Gemenea și spre Codrii seculari de la Slătioara”, a precizat Flutur. El a adăugat că CJ Suceava mai modernizează un tronson de drum de la Slătioara până la Codrii Seculari, investiție pentru care există fonduri disponibile. Gheorghe Flutur a precizat că instituția pe care o conduce va moderniza, anul viitor, tronsonul de drum care face legătura dinspre Codrii Seculari de la Slătioara spre Câmpulung Moldovenesc. „Am fost și sunt alături de stulpicăneni. Astăzi mă bucur și îi mulțumesc domnului primar că m-a invitat aici la inaugurarea acestei școli frumoase. Îi urez succes și sunt convins că va face ca această comună să devină una dintre cele mai frumoase comune turistice din Bucovina”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: ”Stulpicani poate deveni una dintre cele mai frumoase comune din Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: ”Stulpicani poate deveni una dintre cele mai frumoase comune din Bucovina”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei