Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 sep 2020 - Anul XXV, nr. 206 (7511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri locali a murit după ce a căzut de pe bicicletă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cunoscutul om de afaceri Florin Cusiac, în vârstă de 44 de ani, a cărui familie deține firma Olint Rădăuți, una dintre cele mai vechi și prospere din zonă, a murit în noaptea de luni spre marți, la Spitalul Județean Suceava, în urma gravelor leziuni la cap suferite într-un accident de bicicletă.

Duminică, în jurul orei 17.30, omul de afaceri mergea cu bicicleta pe drumul județean din Volovăț, în apropiere de Burla. Bărbatul se deplasa singur pe bicicletă, iar într-o zonă de coborâre, în curbă, s-a dezechilibrat. Acesta a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la cap. Polițiștii au cel puțin un martor care a văzut accidentul și care confirmă că bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut fără a fi jenat de vreo mașină. De altfel, nu există nici un fel de indicii că ar fi fost vreo mașină implicată în accident. Florin Cusiac nu purta cască de protecție.

 

Ajuns la ATI Suceava în comă de gradul IV și operat de urgență

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost preluat în stare gravă de o ambulanță și dus inițial la Spitalul Municipal Rădăuți. A fost transferat apoi la Spitalul Județean Suceava, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral grav, comă de gradul IV, edem cerebral, fiind internat direct pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Medicii l-au operat luni seară, însă la câteva ore, pe 1 septembrie, în jurul orei 1.00, bărbatul în vârstă de 44 de ani a decedat.  

Vestea a șocat comunitatea din zona Rădăuți-Marginea. Florin Cusiac avea o imagine bună în comunitate. El avea o cabană la Sucevița și deținea inclusiv un avion. Bărbatul era pasionat de bicicletă și se deplasa des cu ea. Având în vedere despre cine este vorba, nu se poate vorbi de necunoaștere a regulilor de circulație ori de inconștiență, ceea ce face accidentul cu atât mai greu de explicat. Mai degrabă pare a fi vorba de o cădere accidentală, urmată de un teribil ghinion.

Bărbatul era unul din cei mei bogați oameni de afaceri din zona Rădăuți și din județ.

Olint este un nume prezent pe piaţă din 1995, de atunci compania evoluând de la un mic magazin de desfacere la supermarketul OLINT, deschis în vara anului 2005. Firma a fost desemnată drept una dintre cele mai profitabile companii din județul Suceava și se afla într-un proces continuu de perfecționare și dezvoltare. Firma comercializează toate cele necesare unei construcții.

 

Încă un biciclist, din Baia, a murit în urma unui accident

În cursul zilei de luni a mai decedat și un bărbat din comuna Baia, implicat acum câteva zile într-un accident pe bicicletă. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital și nu a mai putut fi salvat.

Din păcate, accidentele cu bicicliști sunt o mare problemă pe șoselele din județ. 

Poliția avertiza recent că în primele șapte luni ale anului la nivelul județului Suceava s-a înregistrat o creștere îngrijorătoare a numărului de accidente produse în urma abaterilor săvârșite de bicicliști. Astfel, în această perioadă s-au produs 21 de accidente având protagoniști bicicliștii, cu 6 mai multe decât în perioada similară a anului trecut. Aceste accidente au avut ca urmare decesul a două persoane şi rănirea gravă a 19 bicicliști.

În luna august au fost și mai multe accidente grave, fiind cel puțin trei decese în rândul bicicliștilor.

Accidentul în care a murit omul de afaceri este total atipic. Majoritatea accidentelor sunt provocate de bicicliști fără o minimă educație rutieră, adesea și băuți. Deși numărul mare de accidente cu bicicliști ar putea fi asimilat cu traficul sufocat de mașini, o realitate este că de cele mai multe ori bicicliștii au căzut victime în accidente din cauza propriilor erori, căderi accidentale sau neasigurarea la schimbarea direcției de mers.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri locali a murit după ce a căzut de pe bicicletă.
 Vizualizări articol: 6089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri locali a murit după ce a căzut de pe bicicletă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei