Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 sep 2020 - Anul XXV, nr. 206 (7511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Marian Andronache: „A venit momentul să pun în practică proiecte realiste pentru dezvoltarea durabilă a Sucevei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PMP Suceava și candidatul acestui partid pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, Marian Andronache, a declarat că din această funcție va pune în practică proiecte realiste pentru o dezvoltare sănătoasă și durabilă a Sucevei. Marian Andronache consideră că alegerile locale de pe 27 septembrie reprezintă momentul schimbării pentru Suceava. „Nu pot să rămân indiferent la faptul că Suceava nu s-a dezvoltat suficient. După un mandat de viceprimar nu mă mai poate convinge nimeni că nu se poate. Am lucrat peste 26 de ani cu oameni și pentru oameni. Indiferent că am coordonat echipe pe șantiere sau am ocupat alte poziții de top, am stat mereu alături de oamenii mei. Am avansat gradual în funcții de conducere în Primăria Suceava, însă din aceste poziții am reușit doar să îmi impun viziunea, nu să fac și bugete”, a spus Andronache. El a amintit că s-a aflat și la conducerea Direcției Domeniului Public, cu peste 200 de angajați, reușind în acea perioadă să păstreze municipiul Suceava pe harta curată a orașelor frumoase din România.

„Consider că acum a venit momentul să ies din tipar și să pun în practică proiecte realiste pentru dezvoltarea sănătoasă și durabilă a municipiului Suceava. Îmi doresc să ofer experiența și timpul meu orașului care merită din tot sufletul asta. Acum a venit momentul să vă cer vouă să fiți alături de mine și de echipa mea. Trebuie să facem împreună schimbarea pentru copiii noștri, pentru părinții noștri, pentru bunicii noștri”, a mai transmis candidatul PMP pentru Primăria Suceava. El i-a îndemnat pe suceveni să fie alături de el pentru „a face împreună Suceava de 10 (zece)” și pentru a transforma Suceava „în orașul pe care ni-l dorim de atâția ani”. „Suceava este de 16 ani cu aceeași viziune! Ajunge!”, a încheiat Marian Andronache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache: „A venit momentul să pun în practică proiecte realiste pentru dezvoltarea durabilă a Sucevei”.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Marian Andronache: „A venit momentul să pun în practică proiecte realiste pentru dezvoltarea durabilă a Sucevei”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei