Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 sep 2020 - Anul XXV, nr. 205 (7510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Valea Moldovei

Primar de 20 de ani, Constantin Moroșan se pregătește de al șaselea mandat, cu proiectele pe masă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Valea Moldovei, Constantin Moroșan, care are deja la activ cinci mandate, fiind edilul comunei din anul 2000, candidează din partea PNL pentru al șaselea mandat și este convins că îl va obține și pe acesta.

Primarul vine cu argumentul proiectelor realizate și a celor pe care le are deja în curs, unele în fază avansată.

Primarul Moroșan a prezentat succint ce a reușit să facă mai important de când este primar la Valea Moldovei: alimentarea cu apă a comunei (ambele sate, Valea Moldovei și Mironu), modernizare iluminat public Valea Moldovei, modernizare drumuri comunale prin măsura 3.22, modernizare dispensar uman, modernizare Casa Parohială Valea Moldovei, modernizare Școala Valea Moldovei (cu construire de grupuri sanitare), modernizare drumuri agricole, construire prăznicar Valea Moldovei, Muzeu păstrare obiceiuri și tradiții, construire sediu primărie, acestea fiind doar cele mai importante proiecte.

Un proiect foarte important realizat este cel al construirii de la zero a școlii și grădiniței noi din satul Mironu, dar și construirea Căminului Cultural Valea Moldovei.

Primarul Moroșan a subliniat cu referire la satul Mironu și că se va realiza parcelarea a 37 de loturi pentru case.  

De asemenea, proiectul de alimentare cu gaze naturale a comunei este în faza de obținere avize, după ce s-a trecut de studiul de fezabilitate. Avansate mai sunt și proiectele privind modernizarea drumului comunal spre Slatina, modernizarea drumului comunal Mironu, până la Cantonul Bălcoaia, modernizare iluminat public sat Mironu, construire prăznicar Mironu (deja se lucrează), extindere apă și canal Mironu (lucrare în curs).

Un proiect important este și cel al modernizării drumului județean din comună și construirea de trei poduri, la Paicu, la Marin și la Coștiug.

”Așa cum am dus la îndeplinire toate proiectele în cele cinci mandate, îi rog pe cetățenii din cele două sate ale comunei să aibă încredere și în proiectele de viitor, mai ales că am prezentat proiecte ce sunt deja în desfășurare ori în fază avansată de avizare și punere în aplicare. Vin în fața oamenilor cu fapte concrete, nu cu vorbe goale sau cu acuzații”, a declarat primarul Moroșan.

Primarul în funcție subliniază ca atu foarte important și echipa pe care o propune pentru consiliul local, de care are nevoie pentru a-și duce proiectele la îndeplinire.

Constantin Moroșan subliniază că are nevoie de o majoritate în consiliul local, pentru ca toate proiectele să fie duse la îndeplinire.

Echipa de consilieri este următoarea: Vasile Floriștean, Gavril Olariu, Dorin Popovici, Elena Mihaela Floriștean, Florentin Vasilovici, Mihai Dan Simeria, Vasile Popovici, Ion Titi, Vasile Varvaroi, Sorin Paicu, Dorin Moroșan, Marius Nicușor Popovici, Laurențiu Pavăl.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primar de 20 de ani, Constantin Moroșan se pregătește de al șaselea mandat, cu proiectele pe masă.
 Vizualizări articol: 2967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primar de 20 de ani, Constantin Moroșan se pregătește de al șaselea mandat, cu proiectele pe masă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei