Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 sep 2020 - Anul XXV, nr. 205 (7510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Contrabandă

Microbuz cu țigări de peste 35.000 de euro, capturat la Straja

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Contrabandiștii de țigări din zona de munte a județului au primit o lovitură puternică, duminica trecută, după ce polițiștii de frontieră suceveni au interceptat un transport de țigări spre piața neagră. Conform celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, un echipaj de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Suceava a descoperit, într-o anexă din curtea unui imobil de pe raza localității Straja, un microbuz marca Mercedes Vito înmatriculat în România, despre care lucrătorii de la graniță aveau suspiciuni că ar fi fost implicat în contrabanda cu țigări. Proprietarul imobilului a declarat că nu știe cine a lăsat vehiculul pe proprietatea sa, iar cu acordul acestuia, polițiștii de frontieră au intrat în curte și au constatat că în interiorul microbuzului erau mai multe colete cu țigări. În aceste condiții, s-a decis conducerea microbuzului la sediul instituției, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 15.000 de pachete cu țigări de diferite mărci, de proveniență ucraineană și duty free. Țigările, în valoare de peste  175.500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar microbuzul folosit în activitatea infracțională, evaluat la 35.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Suceava. Ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava a arătat că în continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și complicitate la contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Microbuz cu țigări de peste 35.000 de euro, capturat la Straja.
 Vizualizări articol: 1115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Microbuz cu țigări de peste 35.000 de euro, capturat la Straja5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei