Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 sep 2020 - Anul XXV, nr. 205 (7510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dacă nu e una, e alta

Trei accidente cu bicicliști, în ziua în care polițiștii au scos în trafic toate radarele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Având în vedere valorile mari de trafic de pe parcursul lunii august, mai ales la final de săptămână, polițiștii rutieri din județul Suceava au acționat cu efective sporite pe șosele, duminică, 30 august, când toate aparatele radar disponibile au fost scoase pe principalele drumuri.

”În cursul zilei de duminică nu s-a înregistrat nici un accident rutier cu victime cu implicarea șoferilor de autovehicule”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Totuși, pe parcursul zilei de duminică, patru suceveni au ajuns la spital în urma unor accidente, trei fiind bicicliști și unul motociclist.

Șirul de accidente a început duminică dimineață, la 5.30, când un tânăr în vârstă de 19 ani, din Stroiești, care mergea spre casă pe bicicletă, pe un drum din sat, s-a dezechilibrat și a căzut. Tânărul s-a deplasat inițial la domiciliu, ajutat de sora sa, după care, deoarece acuza dureri, mama acestuia a chemat o ambulanță.

La spital, polițiștii i-au pus tânărului etilotestul, rezultând concentrația de 0,46 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Duminică, în jur de ora 17.30, polițiștii au fost sesizați că pe drumul județean din Volovăț, un bărbat a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la cap. Și în acest caz, bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Marginea, s-a dezechilibrat fără a fi jenat de nimeni. Bărbatul transportat la spitalul din Rădăuți nu a putut fi testat pe loc cu etilotestul, având răni destul de grave, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge.   

În jurul orei 19.00, un alt biciclist, în vârstă de 54 de ani, care se deplasa pe drumul județean din Mănăstirea Humorului, s-a dezechilibrat și a căzut, ajungând la spital.

Polițiștii au aflat în scurt timp și de ce s-a dezechilibrat bărbatul: avea o concentrație de 1,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Se poate observa că în cazul celor trei accidente cu bicicliști, nu au fost implicate și alte vehicule.

Al patrulea accident de duminică a fost cu un motociclist care, în timp ce se deplasa pe DN 17, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, în apropiere de Poiana Stampei, a pierdut controlul vehiculului într-o curbă și a căzut pe asfalt.

Motociclistul, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a fost diagnosticat cu leziuni ușoare. Bărbatul nu era băut.

Polițiștii subliniază că pe tot parcursul lunii august bicicliștii au fost implicați în numeroase accidente, câteva dintre ele grave, iar alcoolul a judecat un rol importat în multe din aceste accidente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente cu bicicliști, în ziua în care polițiștii au scos în trafic toate radarele.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei accidente cu bicicliști, în ziua în care polițiștii au scos în trafic toate radarele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei