Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 sep 2020 - Anul XXV, nr. 205 (7510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Dumitru Mihalescul: „Redeschiderea restaurantelor în spații închise este o veste excelentă pentru turismul bucovinean”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul salută, într-o declarație de presă, decizia Guvernului Orban privind redeschiderea activității restaurantelor în spații închise începând de la 1 septembrie și consideră că această măsură va contribui în mod substanțial la relansarea industriei ospitalității în Bucovina. Parlamentarul spune că criza sanitară din acest an și efectele economice negative aduse de aceasta au afectat deosebit de dur activitățile economice din toată Europa, nu numai din România, și dintre sectoarele economice, cei care au resimțit cel mai puternic efectele crizei sunt operatorii economici din sectorul turismului. Dumitru Mihalescul a declarat: „Fără îndoială că turismul bucovinean a avut și el de suferit, deși românii și-au dorit anul acesta să călătorească tot mai mult în interiorul țării și să cunoască frumusețile din nordul țării noastre. Cu toții trebuie să înțelegem că între viața și sănătatea oamenilor și suspendarea temporară a unor activități economice, nu se poate pune egal! Guvernul PNL a pus viața oamenilor mai presus de toate, iar cea mai mare parte a efectelor economice negative resimțite de operatorii economici a fost compensată de guvern prin diferite măsuri fiscale și bugetare”.

 

Mihalescul: „Măsura vine în cel mai bun moment posibil”

Deputatul mai arată că redeschiderea restaurantelor în interior de la 1 septembrie, chiar și în condițiile sanitare restrictive impuse prin hotărâre de guvern, va reprezenta pentru turismul istoric și cel ecumenic din Bucovina o adevărată gură de oxigen, pentru că foarte mulți oameni își câștigă existența muncind onest în acest sector de activitate. Așadar, măsura vine în cel mai bun moment posibil. „Cu toate acestea, chiar dacă proprietarii de restaurante primesc acum această veste foarte bună, ei trebuie să fie extrem de responsabili în următoarele luni. Știm cu toții că unitățile de alimentație sunt în categoria activităților cu risc mare de transmitere a bolilor și că dacă regulile nu se respectă, bucuria va dispărea imediat. Eu contez pe responsabilitatea tuturor, a turiștilor, a proprietarilor de restaurante și a personalului de servire, și am convingerea că vom reuși să depășim și aceste momente grele”, a încheiat Dumitru Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: „Redeschiderea restaurantelor în spații închise este o veste excelentă pentru turismul bucovinean”.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Dumitru Mihalescul: „Redeschiderea restaurantelor în spații închise este o veste excelentă pentru turismul bucovinean”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei