Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 aug 2020 - Anul XXV, nr. 191 (7496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Florin Sinescu candidează pentru Primăria Suceava pentru „a restarta Suceava în zona economică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Pro România pentru funcția de primar al Sucevei, fostul prefect Florin Sinescu, a declarat, vineri, că din această funcție își dorește să restarteze municipiul Suceava, în primul rând din punct de vedere economic. Florin Sinescu și-a înregistrat, vineri, candidatura pentru Primăria Suceava, precum și lista Pro România pentru Consiliul Local. „Alături de mine este o echipă de consilieri locali, o listă completă de 29 de persoane, cu oameni din cartierele Sucevei, cu oameni ancorați în realitățile municipiului. Împreună vom forma o echipă care în Consiliul Local va veni cu elemente de noutate, cu restartul municipiului Suceava în ceea ce privește zona economică, o zonă pe care ne-o dorim atât de mult dezvoltată”, a spus Florin Sinescu.

El a spus că pe lista de candidați pentru Consiliul Local se regăsesc nume precum Radu Pricope, Alexandra Harja Samsonescu, Geniloni Sfeclă sau Cristina Faur. „Am mers pe ideea ca fiecare cartier să aibă cel puțin un reprezentant, astfel încât problemele pe care le identifică în cartiere să fie pe agenda primarului și a Consiliului Local. Suntem o echipă tânără, o echipă care sperăm că vom aduce acel plus și acel element de noutate care înseamnă aplicare către problemele cetățenilor”, a arătat candidatul Pro România pentru Primăria Suceava. El a spus că acest partid a strâns 1.269 de semnături pentru susținerea candidaturilor, în toate cartierele suceveni. Florin Sinescu a subliniat faptul că obiectivul Pro România este cât se poate de clar, câștigarea funcției de primar și a opt mandate de consilier local.

Sinescu a spus că alături de liderul filialei județene, Cătălin Nechifor, și de echipa pentru Consiliul Local „putem să aducem schimbarea la nivelul Sucevei”. Prezent alături de Florin Sinescu, președintele Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, și-a exprimat convingerea că acest partid va da viitorul primar al Sucevei la aceste alegeri. „Florin Sinescu, pe lângă echipa de la municipiu, are pe lângă el atât amprenta Consiliului Județean, dar și a unui număr de primari care sunt în zona metropolitană. Și vă spun că filozofia noastră de dezvoltare cu viitoarea conducere a lui Florin Sinescu ca primar este să expandeze orașul. Să avem o respirație administrativă, nu o închistare, fiecare pe proiectul lui, pe bugetul lui”, a spus Cătălin Nechifor, care consideră că a venit momentul ca proiectele importante ale Sucevei să nu fie doar pe hârtie, ci să devină și realitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florin Sinescu candidează pentru Primăria Suceava pentru „a restarta Suceava în zona economică”.
 Vizualizări articol: 1576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Florin Sinescu candidează pentru Primăria Suceava pentru „a restarta Suceava în zona economică”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei