Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 aug 2020 - Anul XXV, nr. 191 (7496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

În toiul nopții

Trei tineri au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a căzut de pe pod, la intrare în Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident rutier a avut loc în cursul nopții de joi spre vineri, la intrare în municipiul Rădăuți. Trei persoane au fost rănite, după ce autoturismul cu care circulau a părăsit șoseaua și a căzut de pe pod în albia râului Sucevița.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 03.00, în momentul în care șoferul în vârstă de 21 de ani al unui autoturism BMW cu volanul pe partea dreaptă, care se deplasa dinspre Milișăuți spre Rădăuți, a pierdut controlul direcției în curba de intrare pe Podul Vlădichii, lovind parapetul podului de pe partea stângă a direcției de mers. Autoturismul a căzut de pe pod și, în urma impactului cu solul, doi dintre cei trei ocupanți ai autoturismului au rămas încarcerați în interior. În urma unui apel la 112 dat în jurul orei 03.10 la fața locului au intervenit pompierii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, cu Modulul SMURD constând dintr-o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijinul lor venind alte două echipaje din partea Serviciului de Ambulanță Suceava.

Două dintre victime au fost descarcerate, preluate de ambulanțe și transportate la spital, după care și cea de a treia victimă a ajuns și ea la spital. În urma impactului, două dintre victime au suferit ușoare comoții cerebrale, însă și-au revenit, cea de a treia victimă fiind tot timpul conștientă și cooperantă.

Din cauza stării generale în care se afla, șoferul de 21 de ani, din Milișăuți, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă la spital i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a căzut de pe pod, la intrare în Rădăuți.
 Vizualizări articol: 2050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei tineri au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a căzut de pe pod, la intrare în Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei