Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 aug 2020 - Anul XXV, nr. 191 (7496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Brodina - Vicovu de Sus

Patru tineri din Bangladesh, prinși după ce au pătruns ilegal pe teritoriul țării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joi după-amiază, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus aflându-se în patrulare prin oraș au observat la un moment dat, pe marginea drumului județean 209G, două persoane de sex masculin, care se deplasau pe jos dinspre comuna Straja către centrul orașului Vicovu de Sus. Poliţiştii i-au oprit pe cei doi tineri, care nu aveau asupra lor nici un document de identitate sau călătorie. Aceștia au fost preluați de patrula de poliție și transportați la sediul poliției din oraș, pentru audieri și verificări. În urma discuțiilor avute cu aceștia s-a stabilit că este vorba despre doi tineri de 19 ani, originari din statul Bangladesh, care nu au putut justifica prezența pe teritoriul țării.

În cursul aceleiași după-amiezi, angajați din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, Secția Poliției de Frontieră Brodina, au luat legătura cu lucrătorii subunității de poliție din Vicovu de Sus, menționând că au găsit pe raza comunei Brodina alte două persoane originare din Bangladesh, după ce alte două au reușit să fugă, fiind probabil vorba de cei doi tineri de 19 ani. Cei 4 migranți clandestini au fost preluați de către reprezentanții poliției de frontieră, pentru efectuarea în continuare a unor cercetări privind prezența nejustificată a acestora în zona de frontieră a României, fiind predați apoi cel mai probabil Centrului Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil de la Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri din Bangladesh, prinși după ce au pătruns ilegal pe teritoriul țării.
 Vizualizări articol: 1303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru tineri din Bangladesh, prinși după ce au pătruns ilegal pe teritoriul țării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei