Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2020 - Anul XXV, nr. 174 (7479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Statistică

Aproape 85% dintre sucevenii infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până duminică, 26 iulie, aproape 85% dintre sucevenii care s-au infectat cu noul coronavirus s-au vindecat deja de această boală. Potrivit datelor transmise duminică de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului se înregistrau 3.740 de persoane declarate vindecate de noul coronavirus, din totalul de 4.409 cazuri înregistrate până în prezent. De asemenea, la nivelul județului, de sâmbătă și până duminică au fost internate zece persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 22 persoane declarate vindecate.

Prefectura Suceava a transmis printr-un comunicat de presă că din totalul celor 500 de pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 119 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 123 pacienți sunt în zona tampon și 258 pacienți sunt cu alte afecțiuni, non-Covid. Din cei 119 pacienți diagnosticați cu noul coronavirus, 73 de pacienți prezintă forme medii ale bolii, 31 forme ușoare, iar 15 pacienți au forme grave și sunt internați în secția ATI, dintre care șase sunt ventilați mecanic.

La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 50 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. În comunicatul Prefecturii se precizează că persoanele suspecte de Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați cu noul coronavirus, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. Mai trebuie spus că numărul total de persoane testate până în prezent este de 31.660 de persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 135 de persoane din județul Suceava.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități ale județului 53 nu au nici un caz de infecție Covid-19, 24 au câte un caz, 26 au sub cinci cazuri, șase au sub zece cazuri în evoluție, iar cinci au peste zece cazuri de coronavirus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 85% dintre sucevenii infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat.
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 85% dintre sucevenii infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei