Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2020 - Anul XXV, nr. 174 (7479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Teribilism

Alcoolemie de aproape 3 la mie în sânge pentru un șofer care a provocat un grav accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grav accident în noaptea de sâmbătă spre duminică la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni. Două autovehicule s-au ciocnit violent și trei persoane au ajuns la spital cu leziuni după ce au fost preluate de echipajele medicale. Accidentul a fost provocat de un șofer care era băut zdravăn. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă cam 3 la mie în sânge, o valoare extrem de ridicată. Bărbatul conducea un autovehicul marca Dacia Logan și cobora dinspre sensul giratoriu spre OMV, iar la un moment dat a vrut să vireze pe strada Bistriței, în zona Metro. 

Nu a ținut cont că din sens opus circula regulamentar un autoturism VW Passat, iar impactul nu a mai putut fi evitat. Din primele cercetări, celălalt șofer nu ar fi consumat băuturi alcoolice. Ambilor șoferi li s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cele două autovehicule se aflau 8 persoane, iar 3 dintre cei implicați au avut nevoie de sprijinul echipajelor medicale, fiind transportați la Spitalul Județean Suceava.

Pompierii militari au trimis la locul accidentului o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la care s-au adăugat două echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Suceava.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de producerea acestui accident care putea avea urmări mult mai grave. În urma cercetărilor se vor lua probabil și o serie de măsuri, în special împotriva șoferului care a provocat accidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alcoolemie de aproape 3 la mie în sânge pentru un șofer care a provocat un grav accident.
 Vizualizări articol: 1294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alcoolemie de aproape 3 la mie în sânge pentru un șofer care a provocat un grav accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei