Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2020 - Anul XXV, nr. 174 (7479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inacceptabil

Octavian Ilisoi: „Așa-zisa comoară de 80 de miliarde de euro de la UE ar putea fi mărul veninos aruncat românilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul veterinar Octavian Ilisoi, președintele ALDE Suceava, a criticat frenezia din declarații a liderilor PNL, a premierului Ludovic Orban și a președintelui Klaus Iohannis vizavi de ”comoara” care va veni în România de la Uniunea Europeană.

”Este pură demagogie politică aruncată în spațiul public doar cu intenția de a păcăli electoratul. Da, Uniunea Europeană a acceptat să dea României aproape 80 de miliarde de euro, dar în anumite condiții. Acești bani vor putea fi accesați doar dacă se vor realiza proiecte, capitol la care România este restantă și deficitară de 13 ani, din momentul în care am fost admiși în această construcție europeană. Dacă ne luăm după ce ne promit guvernanții, de mâine în România va curge lapte și miere și sărăcia va fi doar un vis. Această atitudine este dăunătoare și împinge la nemuncă, iar în final, așa-zisa comoară de 80 de miliarde de euro de la UE ar putea fi mărul veninos aruncat românilor”, a arătat Octavian Ilisoi.

Președintele ALDE Suceava consideră că în locul declarațiilor sforăitoare, actualul Guvern ar face bine să vină cu planuri și proiecte concrete, pe care să înceapă să le implementeze în teren și nu doar pe la televiziuni, în caz contrar mult lăudatul ajutor financiar de 80 de miliarde de euro urmând să se transforme într-o povară prea grea.

”Să nu uităm că România contribuie anual cu multe miliarde de euro la bugetul Uniunii Europene. Dacă adunăm sumele pe care le-am plătit în ultimii 13 ani și cele pe care le-am atras s-ar putea să avem o mare surpriză și să constatăm că nu s-a înregistrat o infuzie masivă. Experiența anilor în care suntem membri UE nu ne este deloc favorabilă în privința atragerii și cheltuirii fondurilor europene, motiv pentru care invit mai degrabă la moderație și nu la declarații care de care mai optimiste și fără acoperire reală în viitor”, a concluzionat Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi: „Așa-zisa comoară de 80 de miliarde de euro de la UE ar putea fi mărul veninos aruncat românilor”.
 Vizualizări articol: 1636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Octavian Ilisoi: „Așa-zisa comoară de 80 de miliarde de euro de la UE ar putea fi mărul veninos aruncat românilor”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei