Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iul 2020 - Anul XXV, nr. 166 (7471)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administrat de USV

37 de firme nou înființate, cu minim 74 de noi angajați, au primit finanțarea într-un proiect de dezvoltare antreprenorială

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

34 din cei 37 de beneficiari ai proiectului „Start la antreprenoriat, creștem ocuparea în zona urbană. ANTUR”, firme nou înființate care au beneficiat de un ajutor de minimis în cadrul acestui proiect, au primit în conturi până la data de 30 iunie 2020, din partea Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, tranșa finală de plată.

Suma reprezintă diferența până la valoarea totală a ajutorului de minimis, de aproximativ 164.000 lei, către acei antreprenori care au făcut dovada realizării veniturilor din activitatea curentă, prevăzute în ghidul solicitantului și reprezentând minimum 30% din valoarea tranșei inițiale, și a angajării a minim două persoane.

Obiectivul general al acestui proiect constă în sprijinirea antreprenoriatului și îmbunătățirea competențelor antreprenoriale la nivel regional, pentru a încuraja dezvoltarea de noi afaceri și creșterea ocupării în Regiunea de Nord-Est a României. Proiectul și-a propus să aibă un impact pozitiv atât asupra mediului de afaceri din această regiune, cât și asupra balanței forței de muncă, creșterea gradului de ocupare determinată de derularea proiectului fiind cu cel puțin 74 de persoane,  minim două în fiecare afacere.

Administratorul acestei scheme de antreprenoriat este Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, prin managerul de proiect prof. Gabriela Prelipcean, care împreună cu partenerul Addvances Strategic Solutions SRL desfășoară acțiuni care au drept scop final monitorizarea activității întreprinderilor înființate, inclusiv exploatarea și sustenabilitatea ideii de afacere, asumată în sensul dezvoltării nu doar a supraviețuirii în piață, precum și atingerea tuturor rezultatelor asumate prin proiect, cu acordarea unei atenții deosebite menținerii locurilor de muncă, precum și funcționalității întreprinderilor create.

Rezultatele obținute în cadrul acestui proiect sunt cu atât mai importante, cu cât au apărut și s-au dezvoltat într-un nou context economic influențat de criza sanitară, într-un mediu de afaceri neprielnic în care antreprenorii au reușit de cele mai multe ori, cu sprijinul și îndrumarea atentă a experților de monitorizare, să depășească barierele impuse de starea de urgență sau de alertă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 37 de firme nou înființate, cu minim 74 de noi angajați, au primit finanțarea într-un proiect de dezvoltare antreprenorială.
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
37 de firme nou înființate, cu minim 74 de noi angajați, au primit finanțarea într-un proiect de dezvoltare antreprenorială0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei