Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iul 2020 - Anul XXV, nr. 166 (7471)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune de control

Material lemnos în valoare de aproape 40.000 de lei, confiscat de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nereguli mari în privința exploatării, transportului, a debitării și comercializării materialului lemnos la câțiva agenți economici din județ au fost descoperite în cadrul unor controale organizate de polițiști ai Serviciului de Investigații și Criminalitate Economică din IPJ Suceava, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava, controale desfășurate pe parcursul a trei zile.

Acțiunea a vizat societăți comerciale despre care se dețineau informații căsăvârşesc ilegalităţi în domeniul achiziţiilor, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului. Controalele au avut loc în perioada 08-10 iulie, iar verificările au fost finalizate în cursul zilei de miercuri, când a fost confiscată cantitatea de 217,62 metri cubi lemn rotund de rășinoase, în valoare totală de 39.366 lei. De asemenea în cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 43.000 de lei.

La o societate comercială din comuna Cârlibaba, polițiștii și silvicultorii veniți în control au constatat că în perioada 1 ianuarie-10 iulie, după ce firma predase către Ocolul Silvic Cârlibaba toate cele 4 partizi de exploatare a materialului lemnos, cu stoc zero pe acestea, a emis avize de însoțire a lemnului pentru o cantitate totală de 184,17 metri cubi lemn rotund de rășinoase. Echipele de control au luat măsura sancționării contravenționale, fiind aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 25.000 de lei. Ca măsură complementară a fost luată cea a confiscării cantității de 184,17 metri cubi de material lemnos, cu o valoare de 31.677 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Material lemnos în valoare de aproape 40.000 de lei, confiscat de polițiști.
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Material lemnos în valoare de aproape 40.000 de lei, confiscat de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei