Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2020 - Anul XXV, nr. 165 (7470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Provocarea următorului mandat

Sensurile unice vor fi implementate în Suceava din toamna acestui an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Principalele artere de circulație din municipiul Suceava, de la intrarea în oraș dinspre Fălticeni până în Centru, iar de acolo, înapoi, spre Obcini, urmează să devină cu sens unic din toamna acestui an, cel mai probabil din octombrie-noiembrie.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat miercuri că autobuzele electrice achiziționate de municipalitate de la cel mai important producător chinez în materie sunt încărcate pe vapor și urmează să ajungă la Suceava la final de august sau cel mai târziu în septembrie, iar după ce vor fi introduse în circulație, se va face trecerea și la sensurile unice.

“Ușor, ușor, lumea solicită aceste sensuri unice, chiar dacă suntem în starea de alertă, avem aglomerație în oraș și trebuie să ținem cont de faptul că încă nu au fost deschise școlile… este perioadă de vacanță acum”, a spus  Lucian Harșovschi, care a adăugat că în condițiile în care pe 27 septembrie sunt alegeri, cel mai probabil, misiunea de a le implementa va fi în următorul mandat al conducerii administrației locale.

Conform legii, actualul mandat al aleșilor locali se încheie la 1 noiembrie, încât operațiunile de transformare a sensului de mers pe bulevardele principale, dar și pe alte străzi, de legătură, ar putea fi demarate chiar din ultima lună de mandat a actualei administrații locale.

Conform proiectului adoptat anterior în Consiliul Local, odată cu introducerea sensurilor unice se va circula pe trei benzi, iar autobuzele de transport în comun vor circula pe o bandă specială, liberă, astfel încât să nu mai fie blocate în trafic.

Direcţia de mers va fi dinspre Staţiunea de Cercetări – Spital – Primărie – Tribunal – Parcul Central – Giratoriu parcare subterană – strada Petru Rareş (Piaţa Mare) – Autogară – Modern – Catedrală – Nordic – Lidl – OMV, închizându-se bucla.

Cele două sensuri unice urmează să fie legate între ele prin artere secundare precum strada Scurtă, strada Universităţii, Mărășești sau Nicolae Bălcescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sensurile unice vor fi implementate în Suceava din toamna acestui an.
 Vizualizări articol: 2444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
Sensurile unice vor fi implementate în Suceava din toamna acestui an2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei