Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2020 - Anul XXV, nr. 165 (7470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Perspectivă

Dumitru Mihalescul: Guvernul PNL va reface rețeaua de unități sanitare din mediu rural

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul apreciază, într-o declarație de presă, că investițiile programate de guvernul PNL pentru dezvoltarea și modernizarea mediului rural din România vor conduce la o creștere reală a standardului de viață în comunitățile rurale.

Mihalescul a declarat: „Recent, guvernul PNL a demarat chiar în comuna Moara cel mai mare program de racordare a gospodăriilor, în special din mediul rural, la rețelele de gaze naturale. În condițiile în care încălzirea cu lemne a devenit inaccesibilă populației, un asemenea program este esențial pentru reducerea costurilor familiilor pe timpul iernii. În același timp, toate programele pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare au primit finanțarea necesară de la guvern”.

 

Mihalescul: Cel mai bun medic este cel apropiat de casa ta

Parlamentarul sucevean a mai arătat că școlile sucevene au primit suficienți bani pentru reabilitarea spațiilor sanitare și pentru renovări, iar pentru modernizarea drumurilor s-a făcut rost de resurse financiare de la guvern, sau prin grija Consiliului Județean și a președintelui Gheorghe Flutur, la fel, guvernul PNL a programat investiții masive pentru a reface rețeaua de unități sanitare din mediul rural.

„Așadar, vorbim despre construirea sau modernizarea a 1.450 de centre medicale în mediul rural, din totalul de 2.000 de centre necesare la nivelul întregii țări. Este o veste minunată, în condițiile în care oamenii de la sat străbat și zeci de kilometri până la primul cabinet medical de specialitate sau chiar până la primul medic. Nu mai spun că, în contextul acestei crize sanitare fără precedent, nu ar fi fost rău să avem medici specialiști în fiecare localitate și să degrevăm marile unități spitalicești de cazurile care ar fi putut să fie tratate prin centrele medicale locale. Știm cu toții că cel mai bun medic este cel apropiat de casa ta, la care apelezi ușor și care te tratează repede”, a mai afirmat Mihalescul. În încheiere deputatul liberal a precizat că din fonduri europene și din bugetul național, guvernul PNL va reuși să transforme în fapte toate promisiunile făcute și nerealizate vreme de aproape 30 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: Guvernul PNL va reface rețeaua de unități sanitare din mediu rural.
 Vizualizări articol: 963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Mihalescul: Guvernul PNL va reface rețeaua de unități sanitare din mediu rural0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei