Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2020 - Anul XXV, nr. 149 (7454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Către persoanele defavorizate

Pachete cu produse de igienă, de la UE, distribuite de Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 1.000 de pachete cu produse de igienă au început să fie distribuite de către Primăria Suceava persoanelor defavorizate din municipiul reședință de județ.

Distribuirea pachetelor se face în Burdujeni, în incinta clădirii Orizont Plaza (unde a fost închiriat spațiu de la Consuc SA), pe baza actului de identitate, zilnic, de luni până vineri, între orele 09:00-14:00.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD) au fost recepționate 944 cutii cu produse de igienă, care se distribuie prin Direcția de Asistență Socială până pe 2 august 2020. Distribuirea eventualelor stocuri rămase în cadrul listelor suplimentare se realizează în perioada 3-17 august 2020.

În cadrul unui pachet de produse de igienă se regăsesc: periuță de dinți (5 buc.), pastă de dinți (300 ml), săpun lichid (500 ml), șampon copii (800 ml), șampon adulți (500 ml), detergent rufe (2700 g).

Activitatea de distribuire se desfășoară cu respectarea măsurilor generale de prevenire și protecție împotriva virusului COVID-19 (mască de protecție, respectarea distanțării sociale, precum și dezinfectarea mâinilor), iar beneficiarii sunt termoscanați de către personalul Direcției de Asistență Socială și Poliția Locală Suceava la intrarea în incintă.

Categoriile beneficiare din cadrul listelor inițiale sunt:

• persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;

• familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Pachetele rămase nedistribuite vor fi date, pe liste suplimentare, persoanelor cu handicap și altor categorii de persoane, care se află în situații deosebite de vulnerabilitate.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pachete cu produse de igienă, de la UE, distribuite de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pachete cu produse de igienă, de la UE, distribuite de Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei