Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2020 - Anul XXV, nr. 149 (7454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cine stinge lumina?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 Ori de câte ori mă înşel în aprecieri, pronosticuri, previziuni, mă încearcă regretul de a fi greşit, iar uneori încerc să analizez şi de ce. Ei bine, ultima mea mare gafă de apreciere a unei situaţii s-a produs chiar aici, în această rubrică, în urmă cu numai două zile, atunci când o vedeam pe Dinamo drept favorită nu doar în partida semifinală cu FCSB în Cupa României, ci chiar la câştigarea trofeului, aceasta fiind practic ultima şansă de salvare nu doar a acestui sezon dezastruos, ci chiar a existenţei echipei, întrucât, credeam eu, doar un trofeu smuls în extremis ar mai putea, eventual, convinge niscai oameni cu bani să pună umărul la o asemenea întreprindere. Desigur, nu vorbim de spaniolii verzi pe pereţi din mintea ori deraiată, ori dirijată de un tupeu incomensurabil a derbedeului numit Negoiţă, ci de nişte oameni normali, reali, cu bani, care fie iubesc echipa, fie vor să intre în afacerea numită fotbal. Revin la jocul de alaltăieri, din Cupa României, încheiat la scor de maidan, 3 - 0, însă nu asta e grav, ci faptul că Dinamo, de la începutul şi până la sfârşitul partidei, a fost nu o echipă, ci o adunătură de băieţi, ba care mai păreau şi băuţi sau drogaţi. "Nu merită nici criticată, oboseală fără sens, deoarece ea provoacă milă, compasiune", spunea în "Gazeta sporturilor" de ieri, Ovidiu Ioaniţoaia, un om de obicei ponderat şi înţelegător. Păi dacă şi el a ajuns să spună aşa ceva, e clar că e groasă. În alte colţuri ale ediţiei online ale aceluiaşi ziar, citim cum un fost medic al echipei îl atacă pe unul din bagabonţii de pe gazon, Mihai Popescu, într-un hal nemaivăzut: "Cine te susţine, ordinarule? Mai şi râzi ca un bou pe la interviuri!" sau cum salariile restante 5 luni n-au fost nicidecum achitate, deşi fel de fel de oficiali, în moţ cu derbedeul-şef, au grohăit că s-au achitat vreo două din ele. Aiurea! În asemenea situaţie, nu-mi rămâne decât să mizez din nou pe mai vechiul meu pronostic, anume că Dinamo nu va retrograda. De ce? Păi, fiindcă se desfiinţează până atunci. Mai rămâne de stabilit doar cine stinge lumina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine stinge lumina?.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cine stinge lumina?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei