Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2020 - Anul XXV, nr. 139 (7444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gest

Cadouri pentru elevii fălticeneni din partea Clubului Rotary

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul campaniei „Cu tine, On line”, iniţiată de membrii Clubului Rotary din Fălticeni, un număr de 40 de elevi din urbea de pe Şomuz, cu rezultate bune la învățătură, dar care provin din familii cu situație financiară mai delicată, au primit la sfârşitul săptămânii trecute tablete cu abonament la internet.

Au fost selectați elevi cu medii peste 8, atât de la școlile gimnaziale, cât și de la cele trei colegii din municipiu, iar noile dispozitive, care le permit copiilor să participe la sistemul de învăţământ online şi în viitor, dar şi pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele acumulate, au fost înmânate în prezența directorilor unităților de învățământ.

„Sfârșitul de an școlar e un moment prielnic pentru a recompensa efortul celor care nu au renunțat la educație nici măcar atunci când vremurile au fost potrivnice.

Elevi merituoși, dar cu o situație financiară care a îngreunat procesul de învățare online, au fost răsplătiți de Rotary Club Fălticeni pentru perseverența lor. Un număr de 40 de tablete dotate cu internet mobil au fost donate de către membrii clubului. Acestea vor facilita în următorii ani accesul elevilor la informații, dar și la eventualele activități școlare desfășurate online. Cei care vor să dea o mână de ajutor în realizarea proiectului <Cu tine, On line> prin <adoptarea> unui abonament, pot dona bani în contul RO 21 BTRL RON CRT 052 220 1301 sau accesând https://mpy.ro/1bkbgaer”,au precizat membrii Clubului Rotary Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadouri pentru elevii fălticeneni din partea Clubului Rotary.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cadouri pentru elevii fălticeneni din partea Clubului Rotary5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei