Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2020 - Anul XXV, nr. 139 (7444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situație oficială

Doar 4 noi cazuri de Covid în județ, în ultimele 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cifrele oficiale transmise ieri de Grupul de Comunicare Strategică arată că, de la ultima informare, în județul Suceava s-au confirmat doar 4 cazuri noi de Covid-19, cu trei mai puține față de duminică. Numărul total de cazuri confirmate în județul Suceava este de 3.745.

Tot ieri, Prefectura Suceava a informat, printr-un comunicat de presă, că în ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul de Urgență Suceava șase persoane diagnosticate cu Covid – 19 și au fost externate opt persoane. Conform comunicatului, ieri dimineață în Spitalul Suceava se aflau internați 455 de pacienți, dintre care 136 de pacienți Covid-19 și 319 pacienți nonCovid, iar în secția Terapie Intensivă erau internați 14 pacienți. La Spitalul Municipal Rădăuți erau internați 73 de pacienți Covid, cu patru mai mulți față de informarea transmisă în ziua precedentă. Conform datelor, în ultimele 24 de ore au fost internate în cele două spitale 10 persoane confirmate cu Covid-19, însă Grupul de Comunicare Strategică a transmis pentru județul Suceava doar patru cazuri noi.

Potrivit datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în autoizolare la domiciliu erau ieri dimineață 5.026 de persoane, cu 714 mai puține față de raportarea din ziua precedentă, iar în carantină instituționalizată era o persoană. În comunicat s-a precizat că persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19. Până ieri, 23.331 de persoane au ieșit din autoizolare și 3.108 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmite de DSP Suceava, la nivelul județului se înregistrează un număr de 3.161 persoane declarate vindecate.

În cursul zilei de 14 iunie a.c. polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 5.470 persoane și nouă societăți comerciale. Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.300 lei.

Pe teritoriul României, până ieri au fost confirmate 22.165 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.817 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, în țară au fost înregistrate alte 166 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Până luni, 15 iunie, 1.427 persoane diagnosticate cu infecție cu Covid-19 au decedat.

Conform GCS, în intervalul 14 iunie ora 10.00 – 15 iunie ora 10.00 au fost înregistrate 17 decese (11 bărbați și 6 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Iași, Maramureș, București, Mureș, Olt, Suceava și Tulcea.

Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 ani, două decese la categoria de vârstă 50-59 ani, patru decese la categoria de vârstă 60-69 ani, cinci decese la categoria de vârstă 70-79 ani și patru decese la persoane de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

La ATI, luni erau internați 175 de pacienți.

Până ieri, la nivel național, au fost prelucrate 564.278 de teste.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar 4 noi cazuri de Covid în județ, în ultimele 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doar 4 noi cazuri de Covid în județ, în ultimele 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei