Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iun 2020 - Anul XXV, nr. 138 (7443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Pentru o formă maximă

Omnia Centrum, una dintre cele mai moderne săli de fitness din Suceava, își reia activitatea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din 15 iunie, Omnia Centrum, una dintre cele mai moderne săli de fitness din Suceava, cu facilități și servicii de ultimă generație, își redeschide porțile. 
Inaugurat la începutul acestui an, centrul dispune de o suprafață generoasă de 600 mp și este situat la intrarea în municipiul Suceava dinspre Şcheia, mai jos de Lidl.

Cei care îşi doresc să-şi îmbunătăţească sau să-şi menţină condiţia fizică au parte de programe speciale de pregătire susținute de specialiști din domeniu (fitness, aerobic, antrenamente personalizate, Xbody etc.), servicii de consiliere, tehnici moderne de îngrijire a corpului și înfrumusețare.

Important de menționat e că, ținând cont de situația sanitară actuală, reprezentanții centrului au luat o serie de măsuri pentru protecția clienților și a personalului, astfel că toate activitățile programate se vor desfășura în deplină siguranță.

„Din 15 iunie suntem pregătiți să ne revedem! E timpul să ridicăm din nou pulsul sălii noastre și să ne antrenăm împreună în siguranță, pentru o imunitate mai puternică! Sănătatea și siguranța comunității noastre sunt cele mai mari priorități ale noastre, iar din acest motiv măsurile de igienă și prevenție, precum și protocoalele, sunt în permanență adaptate recomandărilor făcute de autorități. Echipa noastră a urmat un plan etapizat strict, pentru redeschiderea clubului, ca tu să te antrenezi în cele mai sigure condiții”, au subliniat reprezentanții Omnia Centrum.

 

Accesul în centru se face doar pe bază de programare

Din 15 iunie, accesul în centrul Omnia se face doar pe bază de programare telefonică sau online pentru a nu depăși numărul de persoane permis în interior.

Check-in-ul se va face cu ajutorul telefonului mobil prin intermediul unei aplicații.

De asemenea, administratorii centrului vor instala despărțitoare din plexiglas, proiectate pentru a oferi un filtru în plus de protecție între membri și colegii din recepție.

„Echipa de la Recepție va dezinfecta mânerele ușilor, birourile, telefoanele, calculatoarele și POS-ul frecvent, pe durata zilei. Pentru siguranță și pentru a reduce contactul, solicităm membrilor să efectueze plata cu cardul sau cu telefonul. Recomandarea noastră va fi să folosiți dezinfectant pentru mâini la intrarea în centru și pe toată durata vizitei. Dispozitivele de dezinfectare vor fi disponibile în spațiile special amenajate. Tușiți sau strănutați în pliul cotului sau folosiți un șervețel”, recomandă cei de la Omnia Centrum.

 

Măsuri suplimentare de prevenție

La intrarea în centru va fi verificată temperatura corporalăatât membrilor care trec pragul, cât și personalului. În cazul în care temperatura unei persoane va fi mai mare de 37,3°C, aceasta va fi invitată să ia loc timp de 5 minute, apoi va fi reluată procedura.

Dacă după 5 minute rezultatul va fi același, nu va putea fi permis accesul respectivei persoane, însă acesta poate reveni atunci când starea sa de sănătate se îmbunătățește.

Toți membrii vor fi încurajați să poarte mască pe durata vizitei în club, mai puțin în timpul efortului fizic (dacă sunt persoane care vor să o folosească, o pot folosi fără nici o problemă). Este obligatoriu să fie folosită în zona spaţiilor comune, în zona recepţiei, până la intrarea în sală.

„Pentru ca membrii să se simtă protejați și în siguranță, semne de distanțare socială și seturi noi de reguli vor fi amplasate în zona de recepție, în sălile destinate antrenamentelor, vestiare și pe terasă. Fiecărui client i se vor aloca zece metri pentru aerobic, şapte metri pentru a lucra la aparate şi patru metri în zona vestiarelor, unde ne schimbăm. Antrenorii și instructorii vor purta măști și vor păstra distanța minimă de 1,5 metri față de clienți, iar toate recomandările și corecțiile se vor face verbal. Vom reduce numărul de aparate cardio și echipamente. Sperăm ca membrii să ia în considerare că și alte persoane așteaptă să folosească aparatele sau echipamentele”, au punctat cei de la Omnia Centrum.

 

Clienți în siguranță

Pe rând, membrii au acces la vestiare, urmând ca numărul celor care intră în acelaşi timp în vestiar să fie limitat de suprafaţa împărţită la cei 4 metri pătraţi alocați fiecărei persoane.

Participanţii la activitatea de fitness trebuie să vină de acasă cu prosop, pentru a-l utiliza. Nu este numai obligaţia administratorului, ci şi obligaţia participanţilor de a dezinfecta aparatele, de a folosi masca și de a respectă regulile impuse.

Dulapurile, toaletele, oglinzile și toate dispozitivele disponibile în zona vestiarelor vor fi frecvent dezinfectate pe durata zilei. Momentan, accesul la dușuri este interzis. Dulăpioarele disponibile vor fi marcate foarte clar pentru a menține distanța recomandată între membri. 

„Toți membrii Omnia Centrum vor fi rugați să ia la cunoștință noile reguli interne referitoare la schimbările din centru și să urmeze instrucțiunile echipei noastre. Personalul clubului va aminti și încuraja activ membrii să le respecte”, au mai arătat administratorii.

 

Beneficii pentru sănătate

Reprezentanţii Omnia Centrum recomandă sucevenilor să fie activi și să opteze pentru un stil de viață sănătos, mai ales că în ultimele luni nu au avut această posibilitate pe deplin.

„Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, activitatea fizică regulată este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poţi face pentru sănătatea ta și vine cu multiple beneficii atât pentru corp, cât și pentru minte”, spun cei de la Omnia

 

Date de contact

Cei care doresc să fie la curent cu noutățile centrului, pot urmări pagina www.facebook.com/omniacentrum/, iar pentru alte date suplimentare pot suna la 0748 630 574. 

Personalul va sta la dispoziția celor interesați cu orice informație.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omnia Centrum, una dintre cele mai moderne săli de fitness din Suceava, își reia activitatea.
 Vizualizări articol: 2775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Omnia Centrum, una dintre cele mai moderne săli de fitness din Suceava, își reia activitatea4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei